Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Νέα νίκη και παραμονή στην κορυφή για την Καρίτσα

 

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον Ατρόμητο Παλαμά, για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και πέτυχε μια σημαντική νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, επικρατώντας με 2-0 επί του αξιόμαχου συνόλου του Τάκη Παραφέστα. 

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και πίεσε από την αρχή, δημιουργώντας ευκαιρίες με τον Αλεξίου, το Γκίκα και τον Κυπαρίσση.Σε μία από αυτές, στο 7ο λεπτό, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. Ο Ηλιόπουλος, με υπέροχη ατομική προσπάθεια έπιασε το σουτ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κυπαρίσσης πέτυχε το 1-0. Στο 16ο λεπτό, ο Κυπαρίσσης και πάλι εκμεταλλεύτηκε σέντρα ακριβείας του Ηλιόπουλου και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Η ομάδα μας συνέχισε να παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και έχασε πολλές ευκαιρίες με τους Αλεξίου και Κυπαρίσση, ενώ στο 38ο λεπτό, ο Γκίκα, με υπέροχο πλασέ, τράνταξε τη συμβολή των δοκών των φιλοξενούμενων.

Στο 2ο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ, που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι, έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ζωγράφου. Αντίθετα, η ομάδα μας δημιούργησε και έχασε κλασικές ευκαιρίες με τον Αλεξίου, τον Κυπαρίσση, το Γκίκα και τον Κυρτέγο.

Το 2-0 έμελλε να είναι το τελικό σκορ της σημερινής αναμέτρησης και με τη νίκη αυτή η Α.Ε. Καρίτσας διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Καραγκούνη, Κωτσιόπουλο, Παπαγεωργίου, Ζαφειρίδη, Τροϊρη, Ηλιόπουλο, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Αλεξίου και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Λαγδάρης, Παλαιοπάνος, Κυρτέγος, Λαμπίρης και Μυρτολλάρι. 

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στον Ατρόμητο Παλαμά καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου