Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Έτοιμη η Καρίτσα για το παιχνίδι της χρονιάς

Την Κυριακή 30 Μαΐου, στις 17.00 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Λιτοχώρου, η A.E. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει, εντός έδρας, την Αναγέννηση Καρδίτσας, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τον αυριανό της αντίπαλο και θα αγωνιστεί με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τη φέρει αγκαλιά με την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα, από το υγειονομικό πρωτόκολλο, rapid tests, με αρνητικό αποτέλεσμα για όλους.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή και αποφασισμένοι να συνεχίσουν το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων και να γράψουν ιστορία.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Ζωγράφο, Γαλάνη, Πατρή, Κωτσιόπουλο, Λαγδάρη, Τροίρη, Δεληγιάννης, Καραγκούνη, Παπαγεωργίου, Δημητρουλόπουλο, Παλαιοπάνο, Μυρτολάρι, Καλαιτζή, Λαμπίρη, Παπαϊωάννου, Ζαφειρίδη, Τόλιο, Γκίκα, Κυρτέγο, Αλεξίου, Χασιώτη, Κυπαρίσση.

Λόγω της αυστηρής τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, που δεν επιτρέπει την παρουσία θεατών, το φίλαθλο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον αυριανό αγώνα ζωντανά από το Voloslive.com.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου