Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Απίστευτη κι όμως αληθινή εξέλιξη - Χωρισμένες εξέδρες των φιλάθλων σε... εμβολιασμένους και μη (βίντεο)

Η νέα εποχή της πανδημίας: Χωρισμένες εξέδρες των φιλάθλων σε... εμβολιασμένους και μη στο Madison Square Garden

Η βραδιά στο "Madison Square Garden" ήταν ιστορική καθώς παρακολούθησαν τον αγώνα 15.000 φίλαθλοι αλλά... με μια ιδιαιτερότητα. Οι εξέδρες ήταν χωρισμένες σε... εμβολιασμένους και μη.

Οι φίλοι των Νιου Γιορκ Νικς περίμεναν οκτώ χρόνια την επιστροφή της ομάδας τους στα playoffs... και σχεδόν ένα χρόνο να δουν την ομάδα να παίζει στο "Madison Square Garden" λόγο των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.


Η βραδιά στο ναό του μπάσκετ ήταν ιστορική καθώς παρακολούθησαν τον αγώνα 15.000 φίλαθλοι αλλά... με μια ιδιαιτερότητα, που θύμιζε σε όλους ότι βρισκόμαστε ακόμα εν μέσω πανδημίας. Οι εξέδρες ήταν χωρισμένες σε εμβολιασμένους και μη.

Το θρυλικό "Madison Square Garden" "καινοτόμησε": Στα αριστερά, ήταν οι εξέδρες στις οποίες φιλοξενήθηκαν όσοι είχαν κάνει εμβόλιο και δεξιά εκείνοι που δεν είχαν ακόμα εμβολιαστεί, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες και έχοντας προηγουμένως επιδείξει αρνητικό τεστ κορονοϊού, προκειμένου να μπουν στο γήπεδο και να καθίσουν στις θέσεις τους.


Το 47,5% του αμερικανικού πληθυσμού, δηλαδή 157 και πλέον εκατομμύρια άνθρωποι, έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση ενός εκ των τριών εμβολίων που έχουν εγκριθεί στις ΗΠΑ.

www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου