Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Γιώργος Πάχος: Η «Μάσκα», το «Για να σε βρω» με τον Μπάση και η αγάπη για τον Πιερικό!

 

Σήμερα στο Pieriasport, έχουμε μετά από καιρό τον Γιώργο Πάχο, έναν άνθρωπο που δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την αγάπη του για την πόλη μας, μιας που «κρατάει» από εδώ και δεν το ξεχνάει ποτέ παρά το γεγονός ότι μένει μακριά. 

Γιώργο καλώς ήρθες ξανά. Μετά από οκτώ περίπου μήνες κυκλοφορίας, της «Μάσκας», ποια είναι η αίσθησή σου για την πορεία του πρώτου σου τραγουδιού; Δώσε μας έναν απολογισμό…

Πριν πω το οτιδήποτε θα ήθελα να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά για όλα όσα έχεις κάνει εσύ και το Pieriasport για εμένα αυτό το μικρό διάστημα της γνωριμίας μας. Ήταν πολύ σημαντικά.

 Σε ό,τι αφορά τη «Μάσκα», ο τίτλος είναι ευχή και κατάρα καθώς το τραγούδι μένει στην επικαιρότητα, προκαλώντας μια μικρή αναστάτωση. Στο youtube, έχουν μαζευτεί αρκετές προβολές με αρκετά θετικά σχόλια και λέω αρκετά γιατί είναι η πρώτη μου δουλειά και το κοινό που μαζεύτηκε γύρω από το τραγούδι ξεπέρασε τον περίγυρό μου (γέλιο). 

Επίσης, έχει παίξει σε αρκετά ραδιόφωνα ενώ με αφορμή αυτό ραδιοφωνικοί παραγωγοί με προσκάλεσαν σε συνέντευξη ή με ενημέρωναν για την ώρα που θα ακουστεί «στον αέρα» το τραγούδι μου. Τους ευχαριστώ όλους γιατί χωρίς εκείνους δεν θα είχε επικοινωνηθεί «η Μάσκα»  στον κόσμο.Συμπερασματικά το ταξίδι της, είναι θετικό μέχρι στιγμής και ελπίζω να συνεχίσει.

Ακούστε το πρώτο τραγούδι του Γιώργου Πάχου:




Από τη «Μάσκα», στο «Για να σε βρω»…Πες μας δυο λόγια…

Μπάμπη μου, το έζησες ζωντανά και ήσουν δίπλα μου σε όλο αυτό το εγχείρημα. Ακόμα δεν  έχω συνειδητοποιήσει ότι στιχάκια των παιδικών μου χρόνων τα τραγουδάει ο σπουδαίος Δημήτρης Μπάσης. Το «Για να σε βρω» πήρε τη μορφή που ακούμε σήμερα μέσω της μελοποίησης των στίχων μου από τον βραβευμένο συνθέτη Γιώργο Χατζή. Τους ευχαριστώ όλους για αυτό το υπέροχο δώρο…

Ακούστε το «Για να σε βρω» από τον Δημήτρη Μπάση:



Έχεις δύο τραγούδια λοιπόν μαζί σου. Ετοιμάζεις κάτι νέο κι αν ναι πότε θα κυκλοφορήσει;

Το επόμενο τραγούδι στο οποίο έχω γράψει τους στίχους και τη μουσική είναι έτοιμο. Είμαστε με τον Δημήτρη Λιόλιο στο στούντιο και ετοιμαζόμαστε για τις τελευταίες πινελιές!

Γιώργο σε ευχαριστούμε!
Μια ευχή για τους αναγνώστες μας;

Παρακολουθώ τον Πιερικό σε κάθε σχεδόν αγωνιστική και βλέπω  να πηγαίνει πολύ καλά τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου.. Είναι πολύ σημαντικό αυτό όχι μόνο για τον Σύλλογο αλλά και για την Κατερίνη!  Εύχομαι επιτυχίες και ανόδους λοιπόν καθώς ξέρω πόσο αγαπάει την ομάδα ένας Κατερινιώτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου