Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Τεσσάρα της ομάδας του Γιάννη Φιρινίδη στην Κύπρο! Ενδεκαδάτος ξανά ο τερματοφύλακας απο την Πιερία! (βίντεο)

 

Θρίαμβος για τον Ερμή Αραδίππου στο ματς κόντρα στη Ένωση Νέων Παραλιμνίου, για την 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «Φτεροπόδαροι» που ελπίζουν μέχρι τέλους σε παραμονή στην Α’ κατηγορία συνέτριψαν απόψε την αντίπαλο ομάδα με 4-2  στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και ανέβηκαν στους 35 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1′ λεπτό η ΕΝΠ με τον Θεοδώρου, όμως, ο Ερμής κατάφερε και ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα και με γκολ των Ρουσιά (2), Μέιρα και Φόλμπρεχτ να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική νίκη που ενδεχομένως να τον βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, για παραμονή στην Α’ κατηγορία. Ο Φελίπε μείωσε σε 4-2 στις καθυστερήσεις. Η ομάδα της ΕΝΠ ετοιμάζει «βαλίτσες» για την Β’ κατηγορία μετά και το σημερινό αποτέλεσμα.

Ερμής (Δασκαλάκης): Φιρινίδης, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα, Ρουσιάς (80’Καϊσερλίδης), Φόλπρεχτ, Σάαντο (46’Καραγκούνης), Κυριακίδης, Γεωργίου (63′), Παντελή, Σιντιμπέ.

ΕΝΠ (Αντωνίου): Γκατσέφσκι, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε (63’Γκαντό), Ιρέπ, Θεοδώρου, Μαρκόφσκι, Λουσέρο (77’Κοσμά), Μπάρνι, Φελίπε, Ντένινγκ, Ουντότζι (70’Νγκο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου