Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Δημήτρης Δημητρούλιας - Έγραψε ιστορία ο τεράστιος Κατερινιώτης τεχνικός!

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έγραψε ιστορία καθώς το όνομά του συνδέεται και με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει πάρει η Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο.

Η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του EHF Cup στο χάντμπολ, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να γράφει από την πλευρά του την δική του ιστορία.

Ο τεχνικός της Ενωσης είναι ο μόνος που έχει πανηγυρίσει ξανά ευρωπαϊκό τίτλο από την Ενωση, καθώς ήταν προπονητής το 2012 στον Διομήδη Αργους που μέχρι απόψε ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο. Τότε ήταν το Challenge Cup, τώρα το EHF Cup για τον τεχνικό της ΑΕΚ που όμως είναι λογικό ήταν πολύ συγκινημένος από το επίτευγμα αυτό.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που η ομάδα του φέτος είχε να αντιμετωπίσει πολλούς τραυματισμούς, αλλά κατάφερε να φτάσει στην ευρωπαϊκή κούπα.

«Είμαι συγκινημένος πως θα μπορούσα να μην είμαι. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Αλλά πιο πολύ στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Σταμάτη Παπασταμάτη. Παρά τους τραυματισμούς που είχαμε τα καταφέραμε. Το κλειδί της επιτυχίας έχει να κάνει με το συναίσθημα. Οι τελικοί είναι ένα συναίσθημα» είπε στην κάμερα της Cosmote Sport μετά το τέλος του αγώνα.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου