Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Οι βετεράνοι του Πιερικού σε τουρνουά μνήμης για τον Παύλο Δήμου

 

Ο Μακεδονικός διοργανώνει φιλικό στις 26 Ιουνίου στο στάδιο του Μακεδονικού προς τη μνήμη του Παύλου Δήμου.

Οι παλαίμαχοι του Πιερικού, του Πανσερραϊκού και του Λεβαδειακού, συλλόγων στους οποίους ο Παύλος είχε αγωνιστεί ως επαγγελματίας, καθώς και, εκ μέρους του Μακεδονικού, φίλοι και συνεργάτες με τους οποίους δούλεψε στην «πράσινη» οικογένεια, θα συγκεντρωθούν στο στάδιο στον κόμβο Πολίχνης-Ευκαρπίας για μια φιλη αναμέτρηση μνήμης που θα ξεκινήσει στις 18:00.

Η ενημέρωση του Μακεδονικού: «Στις 26 Ιουνίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο στάδιο του Μακεδονικού και όλες οι σκέψεις στον δικό μας, Παύλο Δήμου, που τόσο μας λείπει…

Ο Μακεδονικός διοργανώνει έναν φιλικό αγώνα μνήμης, προς τιμή και ανάμνηση του εκλιπόντος Παύλου Δήμου, που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας στις 12 Νοεμβρίου.

Ο σύλλογος δεν είχε την ευκαιρία να αποδώσει στον αγαπημένο του Παύλο ξεχωριστές τιμές, μιας και η πανδημία λειτουργούσε για μήνες τώρα αποτρεπτικά. Στις 26 Ιουνίου, όμως, θα είναι η δική του μέρα, μια μέρα αφιερωμένη στο χαμόγελο, τη γελαστή φιγούρα και τη ζεστή του καρδιά.

Οι παλαίμαχοι του Πιερικού, του Πανσερραϊκού και του Λεβαδειακού, συλλόγων στους οποίους ο Παύλος είχε αγωνιστεί ως επαγγελματίας, καθώς και, εκ μέρους του Μακεδονικού, φίλοι και συνεργάτες με τους οποίους δούλεψε στην «πράσινη» οικογένεια, θα συγκεντρωθούν στο στάδιο μας στον κόμβο Πολίχνης-Ευκαρπίας για μια φιλή αναμέτρηση μνήμης που θα ξεκινήσει στις 18:00.

Θα είναι η μέρα του Παύλου…»

www.liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου