Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

 Παρά τη διαφωνία των ομάδων της Super League 2 για συγχώνευση με τη Football League, όπως προβλέπεται στο νέο αθλητικό σχέδιο νόμου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αφήνει να εννοηθεί ότι σχέδιο της αναδιάρθρωσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μέσω της κατάργησης της Football League θα προχωρήσει.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εφημερίδα “Ελευθερία” της Λάρισας είπε απαντώντας ερώτηση που του τέθηκε για την αναδιάρθρωση κατηγοριών του ποδοσφαίρου: 

«Την πρότασή μας επίσημα την έχουμε καταθέσει, έχει έρθει ως σχέδιο νόμου και έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση.Αυτό είναι προϊόν συζήτησης με όλους τους εμπλεκόμενους. Με εκπροσώπους της Super League 2, της Football League, την ΕΠΟ και βέβαια το Υφυπουργείο Αθλητισμού. 

Σε ελάχιστες εβδομάδες έρχεται το νομοσχέδιο στη Βουλή.Υπήρξε πρόσφατα μια διαφορετική πρόταση από κάποιους εμπλεκόμενους, θα κάνουμε μια συνάντηση μαζί τους αφού ζήτησαν συνάντηση, αλλά από εκεί και πέρα προέχει η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα και με πολύ προσεχτικά βήματα θα προχωρήσουμε μπροστά». 

Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου