Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Μάριος – Νεκτάριος – Καπετανάκης: Καλό Πάσχα!

 ΑΕΚ  τι συμβαίνει σε αυτήν την ομάδα ;

Η   ΑΕΚ τα τελευταία  χρόνια έχει   κάνει  κάποιες   χαζές   δομεστικες αλλαγές στην ομάδα μέσα και έξω και αυτό έχει διαλύσει την συνοχή όλης της ομάδας.

ΠΧ οι μεταγραφές   που έχει κάνει η ομάδα  δεν είναι  μεταγραφές  τύπου  ΑΕΚ  γιατί αν αρχίσω και εξοβελίζω   όλους τους παίκτες δεν θα τέλειωνε ποτέ αυτό το άρθρο . 

Εγώ θα πρότεινα να αλλάξει ο σχηματισμός των παικτών  και    να  φτιαχτεί το σύστημα έτσι ώστε να παίζουν οι παίκτες ανάλογα με το ταλέντο και όχι με την επιρροή τους . Δηλαδή με βάση ένα βασικό 4 – 4 -2 θα διάλεγα  στην άμυνα  Μπακακη  Λατσι    Σβάρνα  και  βασιλαντονοπουλο .  

Στην μέση τώρα η ΑΕΚ χρειάζεται όχι απαραίτητα νεαρούς παίκτες   αλλά γρήγορους  και αποδοτικούς παίκτες και τέτοιοι  είναι οι  Μάνταλος  Γκαρσία νταντσενκο και Μαχαίρας και επιθετικά θα διάλεγα τους ανσαριφαρντ    και  Σιμοες   έτσι ώστε να τρέχουν  γρήγορα  και να βάζουν και πολύ ωραία γκολ . Επίσης εγώ δεν στηρίζω την αλλαγή προπονητή γιατί  ο Χιμένεθ όποτε η ΑΕΚ ήταν σε πολύ μεγάλους μπελάδες πάντα αυτός έκανε μαγικά και την έβγαζε από την δύσκολη θέση όποτε αν  την επομένη σεζόν η ΑΕΚ έχει  τους σωστούς ανθρώπους και παίκτες θα κάνει  πολλά στο κοντινό  μέλλον αλλά θα χρειαστούν συντονισμένες προσπάθειες  από διοίκηση παίκτες και προπονητή έτσι ώστε η ΑΕΚ να ξαναγίνει πρωταθλήτρια Ελλάδος  και να ξαναποκτήσει τον χαμένο σεβασμό που είχε πριν από  3 χρόνια .

 Σαν  επίλογος  ποιος θα είναι ο απόηχος όλου αυτού του πλάνου που έχω στο μυαλό μου ; ποια η ουσία πίσω από όλα αυτά ; το μέλλον θα δείξει  βέβαια αν οι παίκτες και ο προπονητής αξίζουν την θέση τους σε αυτό σωματείο .

ΜΑΡΙΟΣ – ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου