Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

«Από 40 κύματα περάσαμε αλλά βγήκαμε αλώβητοι... »

 

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στα όνειρα τους. Έτσι λένε τουλάχιστον... Κι αν δεν το λένε, να είστε σίγουροι πως το έλεγε ο Βασίλης Παναγιωτάκης στον Δημήτρη Γιαννούλη. Τότε που το όνειρο, φάνταζε εφιάλτης προτού εξελιχθεί στο ομορφότερο «παραμύθι» θέλησης και δικαίωσης. Το SDNA ξετυλίγει το success story του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ δια χειρός του ανθρώπου που το (προσ) υπέγραψε!

«Μπαίνω στο whatsApp και σε πάω πίσω στην ημέρα που ο Δημήτρης Γιαννούλης πέταξε για την Αγγλία. Το προηγούμενο βράδυ η αγγλική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει lockdown και καθεστώς υποχρεωτικής καραντίνας αυστηρού δεκαημέρου. Τα πάντα είχαν συμφωνηθεί και ουσιαστικά επιλυθεί ηλεκρονικά με υπογραφές μέσω ανταλλαγής εγγράφων, emails. Δεδομένης της κατάστασης, λοιπόν, θεωρήθηκε προτιμότερο να μείνω στην Αθήνα γιατί αφενός το ζήτημα ήταν καθαρά τυπικό και αφετέρου ο Γιαννούλης, αν θυμάστε, ανακοινώθηκε μία εβδομάδα αργότερα, ακολουθώντας αυστηρά το πρωτόκολλο τους. 

Και βλέπω τώρα το μήνυμα του Δημήτρη, 16 Γενάρη, ώρα 9:00 το πρωί...», ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννούλη, Βασίλης Παναγιωτάκης, εξομολογείται στο SDNA! 

Για πρώτη φορά, ο άνθρωπος πίσω από τη μεταγραφή που θα αποφέρει στον ΠΑΟΚ 8.5 εκατ. συνολικά στα ταμεία του και την ευκαιρία στον Κατερινιώτη μπακ να βρεθεί στα σαλόνια του κορυφαίου - ενδεχομένως- πρωταθλήματος στον κόσμο, αποκαλύπτεται, παρουσιάζοντας άγνωστες ιστορίες πίσω από το χρυσό deal! 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου