Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Αλμωπός Αριδαίας - Πιερικός 3-1 Σε κακή μέρα οι Κατερινιώτες

 

Τα πολλά λάθη του πλήρωσε ο Πιερικός στην Αριδαία και ηττήθηκε απο τον τοπικό Αλμωπό με σκορ 3-1. Η ομάδα της Πιερίας έμεινε μακριά απο τον καλό της εαυτό και γνώρισε δίκαια την ήττα.

Αξίζει να αναφερθεί η εχθρική για τον Πιερικό διαιτησία του Μελτζανίδη και των συνεργατών του, οι οποίοι σε κάποιες φάσεις εκνεύρισαν με τις αποφάσεις τους, τους παίκτες και τους ανθρώπους του πάγκου των φιλοξενουμένων.

Στο 25ο λεπτό  από πάσα του Κουρουπή ο Χαντζάρας μέσα απο την περιοχή, θα ανοίξει με δυνατό σουτ το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0 αφού η μπάλα βρεί πρώτα το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 46ο λεπτό ο Μάνιος έδωσε στο Χαντζάρα κι αυτός με δυνατό πλασέ απο πλάγια, θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 63ο λεπτό, ο Μάνιος, απο πάσα Χαντζάρα, θα κάνει το 3-0.

Ο Πιερικός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ήταν αργά γι αυτόν όταν στο 87ο λεπτό με αυτογκόλ του Μεντή διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Μάνασης (Τρικάλων), Νίκζας (Λάρισας)

4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης (90′ Μουτζούρης), Κουρούπης, Μάνιος (81′ Γκέσιος), Ρογγότης, Μανίσογλου (73′ Μεντής), Έππας, Ασλαμπάνογλου, Κολτσίδας, Πέττας (81′ Τούφας), Χαντζάρας (73′ Αμαραντίδης).

Πιερικός (Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Τακίδης (46′ Τοπαλίδης), Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Μακρής (70′ Τουλίκας), Δεμηρτζόγλου, Χαρτσιάς (70′ Κουκοδήμος), Ίτσιος, Ιντζόγλου, Κυβελίδης (46′ Ντόσης), Παπαδόπουλος (14′ λ.τ Μηλιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου