Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Μακεδονικός Φούφα - Δίας Δίου 1-3 Ζωντανός στο "παιχνίδι" ο Δίας

Ο Δίας Δίου κέρδισε με 3-1 στην Πτολεμαΐδα τον Μακεδονικό Φούφα και κράτησε ζωντανό το όνειρο της παραμονής στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη, έχει μαθητικά στον βαθμολογικό πίνακα τις ελπίδες και θα το παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Τα τρία παιχνίδια που απομένουν με Τσαριτσάνη εντός, Σέλλανα εκτός και Νέο Κεραμίδι εντός και με βάση το πρόγραμμα των τελευταίων τριών αγωνιστικών για τους υπόλοιπους διεκδικητές, έχει το δικαίωμα να ελπίζει ότι με 19 βαθμούς, ίσως καταφέρει το θαύμα.

Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα της Πιερίας ήταν καλύτερη, σκόραρε τρείς φορές και δίκαια πήρε τους βαθμούς της νίκης.

Φάσεις και γκολ

Στο 9ο σέντρα Θεοδουλίδη ο Χάιτας δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία ενώ στο 17ο σουτ του Τοπάλη βρήκε τη συμβολή των δοκαριών και στην επιστροφή ο Σπανδωνίδης αιφνιδιάστηκε και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 27ο το σουτ του Λούσιου έφυγε άουτ και ενώ ο Φούφας πίεζε στο 29ο τραγικό λάθος της άμυνας του Φούφα ο Μητράκας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μήτκα και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 33ο νέο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Παναγιωτίδης επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Μήτκα έξω από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 37ο σουτ του Σπανδωνίδη μπλόκαρε ο Μπαλάφας όπως και στο 42ο σε σουτ του Παπά.

Στο 45ο ο Τοπάλης σέντραρε ο Παπάς σε κενή εστία δεν έπιασε όπως ήθελε τη κεφαλιά που πέρασε άουτ.

Στο 48ο σουτ του Αποστολίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Μήτκας. Το εκτέλεσε ο πρώτος κεφαλιά του Λαζαρίδη άουτ και στο 53ο σε μια φάση όπου ο επόπτης υπέδειξε οφ-σάϊντ ο διαιτητής έδωσε φάουλ και στην εξέλιξη του η άμυνα του Φούφα αδράνησε και ο Μητράκας από κοντά έκανε το 0-2.

Δύο λεπτά μετά τεράστια ευκαιρία του Φούφα να μειώσει όταν ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ ο Χάιτας πλάσαρε η μπάλα πήρε ύψος βρήκε το οριζόντιο δοκάρι 2 φορές !! και στη συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν προ του Ρέλκα.

Στο 79ο ο Μητσόπουλος μπήκε στη περιοχή σέντραρε η μπάλα βρήκε το χέρι του Αδαμόπουλου και το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Τοπάλης.

Ο Φούφας βρήκε μπροστά να ισοφαρίσει αλλά και πάλι σε μια ανύποπτη φάση στο 85ο ο Παναγιωτίδης αν και ήταν ολομόναχος στην επίθεση της ομάδας του πήρε τη μπάλα και «κρέμασε» τον Μήτκα για το τελικό 1-3 αφού στο 93ο εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη πέρασε ελάχιστα έξω.

Μακεδονικός Φούφα: Μήτκας, Μαντζόπουλος (77ο Γουρζουλίδης), Παππάς, Αμαραντίδης, Λούσιος (46ο Βασάκης), Καραβίτης (60ο Καρασιούνας), Θεοδουλίδης, Ρέλκας, Χάιτας (67ο Μτσόπουλος), Σπανδωνίδης (67ο Μαρνασίδης), Τοπάλης.

Δίας Δίου: Μπαλάφας, Αδαμόπουλος, Μητράκας, Λαζαρίδης (78ο Χασάπης), Λιόλιος, Φυτόπουλος, Καραμανώλας (78ο Παμλίδης), Δημηνάς, Κυπαρίσσης (56ο Γεωργαντάς), Παναγιωτίδης (93ο Φωκαΐδης), Αποστολίδης.

Με στοιχεία και φωτο απο το e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου