Κυριακή 23 Μαΐου 2021

ΑΕ Καρίτσας - ΠΟ Φήκης 1-0 Ζωντανή στο παιχνίδι της ανόδου η Καρίτσα

 

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον ΠΟ Φήκης, για τη 112η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου αγωνίστηκε με μοναδικό σκοπό τη νίκη, στόχος που τελικά επιτεύχθηκε με το φτωχό, βάσει ευκαιριών, 1-0 παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 9ο λεπτό ο Κυπαρίσσης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 24ο λεπτό, μετά από σέντρα του Καραγκούνη και απόκρουση αμυντικού, η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών. Στο 27ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκίκα, ο Κωτσιόπουλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς να μπορέσει να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. .

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας ξεκίνησε ακόμη πιο αποφασιστικά και στο 47ο λεπτό ο Ηλιόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με το σουτ του να φεύγει μόλις έξω από την εστία. Στο 52ο λεπτό, εκπληκτικό σουτ του Γκίκα στην κίνηση, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 63ο λεπτό, η ομάδα μας είχε και 3ο δοκάρι, μετά από σέντρα του Ηλιόπουλου και κεφαλιά του Αλεξίου στο κάθετο δοκάρι Στο 70ο λεπτό, η υπεροχή της ομάδας μας καρποφόρησε. Μετά από εκπληκτική συνεργασία του Γκίκα με τον Παπαγεωργίου, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Αλεξίου πέτυχε το χρυσό γκολ. Στο 75ο λεπτό, η ομάδα μας απέκτησε αριθμητική υπεροχή, μετά από αποβολή αμυντικού των φιλοξενούμενων, ο οποίος ανέτρεψε τον Παπαϊωάννου που εβγαινε τετ α τετ απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η ομάδα μας προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη, ωστόσο το 1-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των 2 ομάδων. Η σημερινή νίκη έχει τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική σημασία με την ομάδα μας να παραμένει για ακόμη μία Κυριακή στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Ζωγράφο, Κωτσιόπουλο, Παπαγεωργίου, Ζαφειρίδη, Τροϊρη, Κυρτέγο, Καραγκούνη, Ηλιόπουλο, Γκίκα, Παπαϊωάννου και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Αλεξίου, Παλαιοπάνος, Τόλιος, Δημητρουλόπουλος και Καλαιτζής

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στον ΠΟ Φήκης καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου