Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Πιερικός - Πανσερραϊκός 1-0 Κατάθεση ψυχής και τεράστιο τρίποντο!

Ο Πιερικός δίκαια πήρε σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Πανσερραϊκό στην Κατερίνη, με γκολ που πέτυχε ο Μπουόλι στην αρχή του δευτέρου μέρους.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδσιάδη ήταν ψυχωμένη και παθιασμένη στον αγωνιστικό χώρο, διεκδίκηση τη νίκη και κατάφερε να φτάσει σε αυτήν, ενώ της ακυρώθηκε γκολ και έχασε πέναλτι.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με το 45λεπτο να είναι μοιρασμένο για τις ομάδες. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πιερικός θα πάρει το προβάδισμα, όταν ο Μπουόλι θα δεχθεί πολύ ωραία σέντρα του Γκατσολάρι απο δεξιά και με διπλή προσπάθεια θα ανοίξει το σκορ.

Στο 50΄ο Καραγκιολίδης θα κρατήσει το μηδέν, σώζοντας την εστία του σε τετ-α-τετ με τον Γκούρτσα και δυνατό πλασέ του τελευταίου απο κοντά.

Στο 75΄ο Δεμηρτζόγλου θα πετύχει γκολ μετά απο σέντρα του Κυβελίδη, το οποίο θα ακυρωθεί ως οφσάιντ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες παικτών και πάγκου των γηπεδούχων. Σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Νίκος Θεοδοσιάδης.

Στο 80΄ο Πιερικός θα κερδίσει πέναλτι όταν ο Τοπαλίδης θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή της ομάδας των Σερρών. Θα εκτελέσει ο Κυβελίδης με τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας να αποκρούει.

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Μποζατζίδης, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

4ος: Καλατζής (Θεσσαλίας)

Πιερικός (Θεοδοσιάδης): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Ντόσης (2′ Μηλιώτης, 72′ Κυβελίδης), Ιντζόγλου, Γκατσολάρι (79′ Κανταρτζής), Ίτσιος, Χαρτσιάς, Δεμηρτζόγλου (79′ Μπουζούκης), Μπουόλι.

Πανσερραϊκός (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης (86′ Τσόπελας), Κασμερίδης, Πίντο (74′ Μασκανάκης), Μαρκιόνι (66′ Κρητικός), Τσιμίκας (74′ Παπαβασιλείου), Μέσι, Πέτρου (46′ Λουφάκης), Γκούρτσας, Πράντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου