Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Πιερικός - Καβάλα 0-2 Άτυχος ο Πιερικός απέναντι στην πολύ καλή Καβάλα. Δε του δόθηκε καθαρό πέναλτι

Την ήττα γνώρισε ο Πιερικός απο την καλή ομάδα της Καβάλας, την καλύτερη που πέρασε απο την Κατερίνη, με σκορ 0-2. Οι Κατερινιώτες προσπάθησαν αλλά εκτός των άλλων είχαν και κόντρα την τύχη η οποία δεν ήταν με το μέρος τους, ενώ δε τους δόθηκε και καθαρό πέναλτι, όταν στο 86΄το πλασέ του Κυβελίδη σταμάτησε σε χέρι αμυντικού της Καβαλιώτικης ομάδας.

Μια φάση που "έπνιξε" ξεκάθαρα ο διαιτητής Γιουματζίδης, ο οποίος ήταν μπροστά στη φάση και είδε την παράβαση του αμυντικού της φιλοξενούμενης ομάδας, με την μπάλα να έχει κατεύθυνση προς στην αντίπαλη εστία.

Η Καβάλα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έδειξε απο την αρχή τον λόγο που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο 16’ όμως ο Πιερικός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, όταν ο Γκατσολάρι θα περάσει και τον τερματοφύλακα της Καβάλας αλλά θα πλασάρει απο πλάγια θέση άουτ. Η μπάλα θα τιμωρήσει την ομάδα της Πιερίας, και στο 18ο λεπτό μετά από σουτ του Ορφανίδη, η μπάλα θα κοντράρει στο πόδι του Βαλαβανόπουλου και καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 36’ ο Κόκκορης δίνει στον Ορφανίδη που θα σουτάρει για να διώξει ο τερματοφύλακας του Πιερικού,  Καραγκιολίδης.

Στο ξεκίνημα του 2ου μέρους ο Τοπαλίδης θα βγάλει απο δεξιά δυνατή σέντρα-σουτ, στην πορεία της μπάλας θα πεταχτεί ο Ιντζόγλου που θα σουτάρει για να αποκρούσει ο Κυρίτσης.

– Στο 52’ θα γίνει το 0-2. Τακίδης και Καραγκιολίδης θα προσπαθήσουν να απομακρύνουν την μπάλα αλλά απο τη φάση θα επωφεληθεί ο Κόκκορης και θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Οι παίκτες του Πιερικού προσπάθησαν να μπούν στο παιχνίδι πετυχαίνοντας κάποιο γκολ, πίεσαν αλλά το 0-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος κι έτσι η καλή ομάδα της Καβάλας, πανηγύρισε δίκαια την εκτός έδρας της νίκη.

Στο 86΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στον Πιερικό, όταν η μπάλα σε πλασέ του Κυβαλίδη, βρήκε καθαρά σε χέρι αμυντικού της Καβάλας μέσα στην περιοχή του Κυρίτση.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Φραγιός (Μακεδονίας)

4ος: Καλατζής (Θεσσαλίας)

Οι Συνθέσεις:

Πιερικός: Καραγκιολίδης, Τακίδης (54′ Μπουζούκης), Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Χαρτσιάς, Μακρής (54′ Μηλιώτης), Ιντζόγλου (54′ Κυβελίδης), Ίτσιος (78′ Καρανάτσιος), Γκατσολάρι (78′ Κουκοδήμος), Μπουολί.

Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (66′ Κέρθι), Θωμαΐδης, Βαλαβανόπουλος (71′ Κόλλας), Ορφανίδης, Αδαμάκης (78′ Γιαλαμίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου