Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Θεσπρωτός - Πιερικός 0-2 Δίκαια με γκολάρες Μακρή, Γιαλαμίδη το τρίποντο!

 Με δράστες τους Μακρή (21΄) και Γιαλαμίδη (36΄) ο Πιερικός επικράτησε 2-0 του Θεσπρωτού βελτιώνοντας την θέση του στην βαθμολογία. Οι Κατερινιώτες είχαν πάθος, διάθεση, ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τους τρείς βαθμούς της νίκης, απέναντι σε έναν Θεσπρωτό που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να κοντράρει αγωνιστικά την ομάδα της Πιερίας.

Στο 21′ ο Μακρής με ...φωτοβολίδα, κυριολεκτικά έξω απο την μεγάλη περιοχή και με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κίναλη, κατέληξε στο βάθος της εστίας του Θεσπρωτού. Πολύ εντυπωσιακό γκολ απο τον αρχηγό του Πιερικού.

Στο 37′  από εκτέλεση κόρνερ του Ιντζόγλου ο Γιαλαμίδης θα πηδήξει πιο ψηλά απο όλους και με δυνατή κεφαλιά θα γράψει το 0-2 για τον Πιερικό.

Ο Θεσπρωτός απείλησε στο 38΄με τον Πατσέκο  και στο 43΄με τον Κωνσταντίνου 

Στο 63′ προσπάθεια του Γκατζολάρι κατέληξε στο δοκάρι του Κίναλη!

70′ Γύρισμα του Γκατζολάρι στον Μποουλί ο οποίος ήταν απέναντι από τον Κίναλη αλλά δεν βρήκε την μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία για τον Πιερικό.

75΄Εκτέλεση φάουλ για τον Θεσπρωτό με τον Κωνσταντακόπουλο αλλά μπλοκάρει για μια ακόμη φορά ο Καραγκιολίδης.

80΄Αποβλήθηκε ο Σταυρίδης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

82΄Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τοπαλίδη η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Θεσπρωτού.

Στο 94΄ χάθηκε διπλή  ευκαιρία για τον Θεσπρωτό. Αρχικά η κεφαλιά του Πέντσα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γώγος επιχείρησε το σουτ αλλά έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι παίκτες του Πιερικού.

Έτσι έμεινε αυτό το 0-2 που έδωσε ένα σημαντικό τρίποντο στην ανώτερη αγωνιστικά ομάδα της Πιερίας.

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Καραγιάννης (Θράκης)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Θεσπρωτός (Ροτσα): Κίναλης, Πετράκης (62′ Μπίκας), Γ. Γώγος, Σταυρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Γκανσιέρ, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (85′ Κατσής), Πατσέκο (73′ Πουφλής), Α. Γώγος, Σαραντίδης (62′ Πέντσας).

Πιερικός (Παναγιώτου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης (90′ Κουκοδήμος), Χαρτσιάς (90΄Κριεμάντι), Κανταρτζής, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (70′ Μπουζούκης), Ιτσιος (90΄ Τακίδης), Γκατζολάρι (70′ Μηλιώτης), Μπουολί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου