Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΑΟ Σελλάνων - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-1 Παλικαρίσια νίκη παραμονής!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη παραμονής  για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα των Σελλάνων "καιγόταν" κυριολεκτικά για βαθμούς αλλά οι παίκτες του Ηλία Μπαζάκου είχαν το δικό τους ισχυρό κίνητρο για τη νίκη, η οποία ήταν διπλής σημασίας και την πέτυχαν παλικαρίσια στο Προάστιο της Καρδίτσας, κλειδώνοντας οριστικά την παραμονή τους στη Γ΄Εθνική.

Αντίθετα η Καρδιτσιώτικη ομάδα, αποχαιρετά με αυτή την ήττα την κατηγορία.

Για τους γηπεδούχους ήταν το ματς της χρονιάς αλλά ο Βασίλης Χατζηδίμπας τους χάλασε τα σχέδια, πετυχαίνοντας στο 58΄ το μοναδικό τέρμα, το οποίο αποδείχθηκε ικανό να δώσει τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Πιερίας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα έχασε πέναλτι στο 69' με τον Πρισακάρου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (47') ο Τσουμάνης δεν κατάφερε να σκοράρει από θέση τετ α τετ κι έτσι ήρθε αυτό το μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο για τον ψυχωμένο Εθνικό, που δίκαια μπορεί να κάνει όνειρα και να οργανώνει το μακροπρόθεσμο μέλλον του στη Γ΄Εθνική κατηγορία. 

Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου απο την αρχή του πρωταθλήματος έδειξε πως θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της, διαθέτοντας τόσο αγωνιστικά, όσο και λειτουργικά, όσα τελικά της εξασφάλισαν με σχετικά ευκολία και τρία παιχνίδια πρίν τη λήξη του πρωταθλήματος, την παραμονή της.

Διαιτητής ήταν ο Λαθύρης με βοηθούς τους Κατσαρό και Μπύρο.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Νικολακούλης, Αετόπουλος (81' Γερεντές), Τζάνης, Παππάς, Μπαντής, Λιλολάρι, Τσιαντής, Γεωργαντζάς (81' Γραμματικός Κ.), Γόρδιος (64' Πρισακάρου), Τσουμάνης, Γραμματικός.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Ηλίας Μπαζάκος): Καλαϊτζίδης Α’, Καρτσαμπάς Α’. ( 70′Αλσελά), Κόλα Φ., Χατζηδίμπας, Μυστρίδης, Καλαϊτζίδης Ν., Τσενικλής, Δαλαμήτρας, Σεχολάρι (75′ Παππάς), Κατσιαμήτας (70′ Ξυδούς), Μαργαρίτης (60′ Γιαζιτζόγλου Σ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου