Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Πάμε Στοίχημα. Αγγλική δυάδα με over 2

 

Πάμε στοίχημα στην Αγγλία και δη με την Λιγκ 1. Κοντά στο να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που την ήθελαν να υποβιβάζεται βρίσκεται η Σουίντον, πληρώνοντας τα τραγικά λάθη σε σχεδιασμό και ρόστερ, η παραίτηση δε του Σέρινταν ήταν μάλλον ό,τι καλύτερο έπρεπε να συμβεί.

Ο Άγγλος τεχνικός αφού κατέστρεψε για ένα διάστημα την Γουίγκαν, η οποία σώζεται πια, είπε να καταστρέψει και την Σουίντον την οποία αφήνει τελευταία πέντε ματς πριν το τέλος. Τραγική σε άμυνα και επίθεση (χειρότερη άμυνα, 3η χειρότερη επίθεση, 3η χειρότερη έδρα), λίγες οι ελπίδες της, αλλά με τον υπηρεσιακό ίσως αλλάξει το κλίμα. Ακολουθεί ζόρικο ματς και πρέπει να μαζέψει βαθμούς από παντού. Συνεχίζουν εκτός οι μπακ Ιάντολο, Κονρόι και Μάστερσον.

Η Πόρτσμουθ, όχι πως θα μας εκπλήξει αντίθετο αποτέλεσμα, αλλά αν δεν κερδίσει και την Σουίντον που είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας δεν αξίζει και δεν πρέπει να βρεθεί στα πλέι οφ. Εξαιρετική εκτός, μόλις η 5η καλύτερη ομάδα, βρίσκει γκολ, αν βελτιώσει και την άμυνα, θα τα καταφέρει. Αλλά με κίνδυνο να εκτεθούμε, τα προγνωστικά θα στοχεύσουν στα γκολ. Μπορεί και μόνη της αλλά και αν βοηθήσει η Σουίντον όχι δε θα πούμε.

Επιτέλους νίκη για την Φόρεστ Γκριν, που για να είμαστε ακριβείς έπρεπε να την «κλειδώσει» πιο εύκολα. Πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, αλλά μένει εντός πλέι οφ και έχει ευκαιρία να πλησιάσει στην προνομιούχο τριάδα. Παραμένει εξαιρετική ομάδα, θα είναι δύσκολη η τελευταία διαδρομή χωρίς τον Κούπερ, που απολύθηκε μετά από 5 χρόνια, αλλά θα το παλέψει. Παραμένει εκτός ο στόπερ Σουίνι, λογικά και ο τοπ σκόρερ Ματ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου