Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Προγνωστικά σήμερα. Οι Τσέχες και ο διπλασιασμός

Λίρα εκατό ο φίλος σας ο Φιδέλ, ένα τεμάχιο μπήκε όλο κι όλο στη γιγαντομαχία της Παρί με την Μπάγερν, αφήστε τους άλλους να κυνηγάνε τα 7+ και τα συναφή. Το under συντρόφια ποτέ δεν το συμπάθησα αλλά είναι φορές που η απόδοση αξίζει. Μη μας γίνει και συνήθεια, βέβαια. Αν και απόψε θα γίνει εκ νέου παιχνίδι με goal betting.

Αυτή τη φορά με προβλέψεις Europa League αλλά σε απόδοση πιο απάνω στα προγνωστικά σήμερα.

Είχε δεν είχε, μούτι τα ‘κανε -που έλεγε και ο συχωρεμένος ο Κώστας ο Καίσαρης- η Άρσεναλ στο ματσάκι το πρώτο με την Σλάβια Πράγας. Εκεί που πήγανε να χαρούνε λιγάκι οι Λονδρέζοι με το γκολάκι στο τέλος, σκόραραν οι Τσεχάρες στο… πιο τέλος και πήρανε ένα διόλου άσχημο χηνάρι. Κι όσο να ΄ναι, ελπίζουνε τώρα για το θάμα. Άλλωστε με τις προηγούμενες Βρετανίδες, Ρέιντζερς και Λέστερ, έπεσε γλέντι.

Ντάξει, ανώτεροι οι κανονιεραίοι αλλά είναι να τους εμπιστευτείς; Αν άγγιζε το δίμπαλο τι διπλό το συζητούσαμε, τώρα αφήστε το καλύτερα. Παρατηρώ όμως ότι η Σλάβια μετρά τέσσερα σερί ματσάκια με δύο ή τρία τεμάχια υπέρ/κατά. να σας ειπώ την αλήθεια, κάπου εκεί με τριγυρίζει για σκοράκι, κάνα 1-2, 0-2, 1-1 άμα θέτε και παρατάσεις.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου