Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - Ανακοίνωση διαμαρτυρίας (βίντεο)

Με τη συμπλήρωση 5 αγώνων για εμάς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2020-21, ο οργανισμός του Δία Δίου δεν ασχολήθηκε ούτε στιγμή με τη διαιτητική παρουσία, αναγνωρίζοντας πως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. 

Ο Δίας Δίου σέβεται και αναγνωρίζει την προσπάθεια και το ρόλο των διαιτητών, δεν ζητάει ποτέ την εύνοια από εκείνους, αλλά απαιτεί και δικαιούται την ισονομία. Έπειτα από την προχθεσινή απαράδεκτη αντιμετώπισή μας από τη διαιτητική ομάδα των Ρηγόπουλου, Παπαδάκη και Χριστοδούλου στην αναμέτρηση με την Κοζάνη, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε επίσημα και να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης που διεξήχθη στην Κοζάνη η διαιτητική τριάδα προχώρησε σε μία ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας, με τραγικές αποφάσεις σε καίρια σημεία του ματς, "διαλύοντας" τα όνειρα του Δία για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. 

Συγκεκριμένα, στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων προηγείται ξεκάθαρο offside τριών παικτών της Κοζάνης πριν τη κεφαλιά-απόκρουση του αμυντικού μας. Επιπλέον, στο 73ο λεπτό υπάρχει μια εξόφθαλμη κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Κοζάνης η οποία δε δόθηκε ποτέ , με αποτέλεσμα ο εν λόγω παίκτης να σκοράρει λίγα λεπτά αργότερα ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στα αποδυτήρια. 

Όσο για την ακατανόητη επιλογή τους στη φάση του δευτέρου τέρματος των γηπεδούχων, ο βοηθός ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση περίπου 35 μέτρων από την εστία αποφάσισε να δώσει γκολ, ενώ αρχικά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι σε μια φάση που δεν κατάφερε επί της ουσίας να δει ποτέ. 

Εμείς ως Δίας Δίου είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προάσπισης του προϊόντος που ονομάζεται ποδόσφαιρο και ελπίζουμε αυτή να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων περιστατικών από τη διαιτησία. 

Σύσσωμη η διοίκηση του Δία Δίου εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και ευλογημένη Ανάσταση με υγεία και ευτυχία. 

Με εκτίμηση 

Το Δ.Σ. του Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου