Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου: Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθη Σταθόπουλο

 

Μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση είχε η Βουλευτής με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθη Σταθόπουλο, κατά την επίσκεψή της προ ολίγων ημερών στα γραφεία του Φορέα.

Εξάλλου, μία από τις βασικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού αλλά και κεντρικός πυλώνας του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» αποτελεί η πράσινη ανάπτυξη και η προώθηση δράσεων που στοχεύουν στην προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο επίκεντρο βεβαίως της συνάντησης ήταν τα χρηματοδοτικά προγράμματα και οι στοχευμένες δράσεις του Ταμείου που αφορούν την Πιερία. Συζήτησαν τόσο για αυτά που είναι ήδη σε εξέλιξη όσο και για τα προγράμματα που πρόκειται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Στα ως άνω προγράμματα οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα υποβάλουν τις προτάσεις τους για χρηματοδότηση πράσινων δράσεων.

Η Βουλευτής και ο Πρόεδρος συμφώνησαν ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου