Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

ΠΙΕΡΙΑ - «Ο διευθυντής του σχολείου με κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε ολόκληρα χρόνια»

 Του είχαν τυφλή εμπιστοσύνη κι εκείνος για πέντε ολόκληρα χρόνια ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του. Μετά από 14 χρόνια η κοπέλα αποφάσισε να αποκαλύψει τις μαρτυρικές στιγμές που βίωνε και να καταθέσει στις δικαστικές αρχές τα όσα έζησε στην πιο τρυφερή της ηλικία από τον άνθρωπο που έκτος από συγγενής της είναι και διευθυντής δημοτικού σχολείου στην Πιερία.

Τα όσα κατήγγειλε η 28χρονη σήμερα γυναίκα προκαλούν ανατριχίλα και σοκ. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον εισαγγελέα, ο θείος της ξεκινήσει να ασελγεί εις βάρος της από την ηλικία των εννέα ετών με τις μαρτυρικές αυτές στιγμές να επαναλαμβάνονται έως το 14ο έτος της ηλικίας της.

Όλα συνέβαιναν στο σπίτι του 60χρονου σήμερα εκπαιδευτικού ο οποίος κατηγορείται για τρεις κακουργηματικές πράξεις, όπως ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Οι δικαστικές αρχές μετά την καταγγελία της 28χρονης κινήθηκαν τάχιστα και διέταξαν την έρευνα στο σπίτι του 60χρονου διευθυντή του δημοτικού σχολείου στην Πιερία. Εκεί, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ανάμεσα στα βίντεο και στις φωτογραφίες, βρέθηκαν και εικόνες με την ανήλικη τότε ανιψιά του. “Κατηγορείται για τρεις κακουργηματικές πράξεις. Οι πράξεις ασέλγειας συνέβαιναν όταν πήγαινε στο σπίτι του θείου της, το όποιο βρίσκεται σε διαφορετική πόλη από εκείνη που διέμενε τότε η ανήλικη με τους γονείς της. Ασελγούσε στην ανήλικη με το πρόσχημα της ερωτικής καθοδήγησης”, λέει στο newsit.gr o δικηγόρος της 28χρονης, Αλέξης Στεφανάκης.

Η κοπέλα για 14 ολόκληρα χρόνια κουβαλούσε του φρικτό μυστικό της χωρίς να το πει ακόμα και στους ίδιους, τους γονείς της. Μάλιστα για κάποια χρόνια η χειραγώγηση που δέχονταν από το εκπαιδευτικό θείο της ήταν αυτή που την κρατούσε μακριά από την αποκάλυψη των μαρτυρικών στιγμών που βίωσε.

Ο εκπαιδευτικός που είναι στενός συγγενής της οικογένειας της κοπέλας, βρίσκονταν πολύ συχνά σε επαφή μαζί της. Οι γονείς της κοπέλας επισκέπτονταν το σπίτι της οικογένεια τος δασκάλου τουλάχιστον δύο φορές το μήνα, ενώ δεν ήταν περιπτώσεις όπου η ανήλικη φιλοξενήθηκε μόνη της στην οικία του διευθυντή του δημοτικού σχολείου.

Ο 60χρονος συνελήφθη μετά από έφοδο των αστυνομικών αρχών στο σπίτι του στις 10 Απριλίου. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν και πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Αμέσως οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και η απολογία του στο εισαγγελέα ήταν μαραθώνια. Τελικά αποφασίστηκε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης της εξόδου από την Ελλάδα, την εμφάνιση του τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αλλά και να την απαγόρευση της προσέγγισης της καταγγέλλουσας.

Θανάσης Γερασιμίδης

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου