Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Κρατάει σπίτια ενωμένα και σώζει τις περιουσίες των πελατών του με εξωδικαστικές ρυθμίσεις ο Σάκης Τζήμας!

 

Είναι τόσο σημαντικό το έργο του πρώην προέδρου της Νίκης Βόλου Σάκη Τζήμα, που οι άνθρωποι που βοηθά εκδηλώνονται πλέον δημόσια. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώντας τις αναρτήσεις στο facebook και τα σχόλια όσων βοηθήθηκαν προκειμένου να λύσουν τα δανειακά τους προβλήματα, παρατηρούμε ότι πολλοί είναι εκείνοι που τον ευχαριστούν δημόσια.

Άλλωστε στην κυριολεξία τελευταία στιγμή, έσωσε τα σπίτια τους χάριν στις δεξιότητες και τις γνώσεις του στα τραπεζικά ζητήματα.

Μεγάλο ρόλο παίζει ο σεβασμός που τρέφουν στο πρόσωπο του τα funds και οι υπάλληλοι αυτών, εξού και οι πολλές επιτυχίες ρυθμίσεων δανείων εξωδικαστικά. Μάλιστα έχουμε δει ρυθμίσεις που κατάφερε με κούρεμα έως και 80% και αποπληρωμή με δώσεις με 0 επιτόκιο. 

Απόψεις που ισχυριζόταν ο ίδιος αμέσως μετά την γνωστή κρίση στην Ελλάδα με δημόσιες τοποθετήσεις στου στα ΜΜΕ, ότι θα έρθει η εποχή που με σωστές εμπεριστατωμένες αιτήσεις ρυθμίσεων θα καταφέρνει κάποιος, καλύτερες εξωδικαστικές ρυθμίσεις και από τον νόμο 3869/10, τον γνωστό ως “νόμο Κατσέλη”. Και δικαιώνεται για μια ακόμη φορά.

www.thenewspaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου