Σάββατο 17 Απριλίου 2021

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Συλλήψεις για λαθραία ποτά και τσιγάρα

 Συνελήφθησαν 15 Απριλίου 2021  το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις δύο ημεδαποί άνδρες και ένας αλλοδαπός άνδρας για παραβάσεις του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε προσωπικούς τους χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.160 πακέτα τσιγάρων και 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης ενός ημεδαπού άνδρα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.910 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 250 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Ενώ, στην τρίτη περίπτωση, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς σε κατάστημα ενός ημεδαπού και βρέθηκαν 47 φιάλες λαθραίων αλκοολούχων ποτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου