Σάββατο 17 Απριλίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Επιστρέφουν Γιαλαμίδης, Τζήμας, Μπουζούκης στην αποστολή!

 Την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με την Τρίγλια ανακοίνωσε το δίδυμο Παναγιώτου-Θεοδοσιάδη, με τον Θωμά Γιαλαμίδη να επιστρέφει και να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, μετά την αποβολή στην Καβάλα και την ποινή της μίας αγωνιστικής που εξέτισε.

Επίσης επιστρέφει στην αποστολή ο Νίκος Τζήμας που τον τελευταίο καιρό απουσίασε λόγω προβλήματος τραυματισμού στη μέση του, ενώ πρέπει να αναφερθεί και η επιστροφή του Γιώργου Μπουζούκη, μετά απο πολύμηνη αποχή λόγω σοβαρού τραυματισμού και επέμβασης απο τον Σεπτέμβριο του 2019.

Οι 20 της αποστολής είναι οι:

BOUOLI, Γιαλαμίδης, Γκατσολάρι, Δεμηρτζόγλου, Ιντζόγλου, Ίτσιος, Γκανταρτζής, Καραγκιολίδης, Κριεμάντι, Κυβελίδης, Μακρής, Μηλιώτης, Μπουζούκης, Ντόσης, Παπαδόπουλος, Ροβίνας, Τακίδης, Τζήμας, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πιερικός, ενημερώνει τα ΜΜΕ

Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στο γήπεδο από την Θύρα των επίσημων, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Υπενθυμίζεται ότι, θα πρέπει να θερμομετρηθούν, να κάνουν χρήση σε όλους τους χώρους, της προστατευτικής μάσκας.

Οι δημοσιογράφοι παρακαλούνται να καθήσουν σε θέσεις με τις προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ ο χώρος των κλειστών δημοσιογραφικών θεωρείων, προβλέπεται κατά σειρά προτεραιότητας, μόνο για τα άτομα του τηλεοπτικού σταθμού, που καλύπτει την μετάδοση, για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν μηχανήματα μετάδοσης,  για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν, κινητό τηλέφωνο για την μετάδοση και σε κανέναν άλλο.

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για φωτογραφίες (η πρόσβαση τους περιορίζεται, μόνο στις πλευρές πίσω από τις δύο εστίες καθώς και στην πλευρά, απέναντι από τους πάγκους των ομάδων).

Η Αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν.

Τέλος, ενημερώνουμε τα ΜΜΕ, ότι οι συνθέσεις των δύο ομάδων, πριν από το αγώνα, θα αποσταλούν στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου