Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Εποικοδομητικές συναντήσεις της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τους Δημάρχους του νομού

Συναντήσεις εργασίας και με τους τρεις Δημάρχους της Πιερίας πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου, στο πλαίσιο των διαρκών επαφών της με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του νομού και των καθημερινών αναγκών τους.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Σοφία Μαυρίδου επισκέφθηκε τα Δημαρχεία Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει  γόνιμα και εποικοδομητικά με τους Δημάρχους κ.κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, Ευάγγελο Γερολιόλιο και Αναστάσιο Μανώλα, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια και των τριών επισκέψεων υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για μία σειρά θεμάτων και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που αφορούν τον κάθε Δήμο και την ευρύτερη περιοχή, ενώ επισημάνθηκε η αναγκαιότητα μιας ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.


Παράλληλα έγινε μια γενική ανασκόπηση των διαφόρων εκκρεμοτήτων που υπάρχουν σε έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην έκταση του κάθε Δήμου, ενώ τέθηκαν προς συζήτηση και οι ανάγκες που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Όλες οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και επιβεβαίωσαν ουσιαστικά την πρόθεση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  για αγαστή και ουσιαστική συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους.

Από την πλευρά της, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις ουσιαστικές συζητήσεις που είχε με τους Δημάρχους, μέσω της οποίων επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά η αγαστή συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη θα συμβάλλουν σημαντικά τόσο στην ενδυνάμωση της αναπτυξιακής προοπτικής του κάθε Δήμου, όσο και στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Η πολύ καλή συνεργασία μας και με τους τρεις Δήμους συνεχίζεται, με στόχο πάντα τα έργα ουσίας».

Κλείνοντας η κα Μαυρίδου διαβεβαίωσε ότι τόσο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας όσο και αυτή από τη θέση της ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, βρίσκονται στη διάθεση της δημοτικής αρχής για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κάθε Δήμος, με προτεραιότητα πάντοτε στον πολίτη και τις ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου