Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΤΡΑΓΙΚΟ - Χτυπάει διάλυση ο Αιγινιακός

ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ Ο ... ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Αναταράξεις και κλυδωνισμούς έφερε στον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ η μεταγραφή του αρχηγού του Δημήτρη   Αργυρόπουλου την χθεσινή τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου στην ομάδα του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ , που αγωνίζεται στον 10ο όμιλο της Γ' εθνικής κατηγορίας .

Πιο συγκεκριμένα η αδερφή του ποδοσφαιριστή Μαρία είναι καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας στο Ρέθυμνο και αποτέλεσε ουσιαστικά την "γέφυρα" στην μεταπήδηση του . η Διοίκηση του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ αντέδρασε , γιατί θεωρεί ότι η παραμονή του Αργυρόπουλου στην Κρήτη θα είναι μεγαλύτερη του 4μηνου . 

Η διαφωνία που εξελίχθηκε σε "πόλεμο" άρχισε όταν πρότειναν τον 30χρονο παίκτη δελτίο ορισμένου χρόνου έως το καλοκαίρι και ο Αργυρόπουλος αρνήθηκε υποστηρίζοντας την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του . τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι : Ν Μουμος και Γ. Καρανικόλας απείλησαν με παραιτήσεις από το Δ.Σ. γιατί θεωρούν τον Αργυρόπουλο "κεφάλαιο" στην ομάδα , αφού εκτός των αγωνιστικών του υπηρεσιών ,  προσφέρει πολλά και εξωαγωνιστικά ως μπροστάρης της αναγέννησης του σωματείου . Στη συνέχεια κι άλλα μέλη της Διοίκησης ακολούθησαν στις παραιτήσεις . Ενώ μόνο ο Κ. Κοντόπουλος ήταν σύμφωνος στην φυγή του αμυντικού άσσου λέγοντας χαρακτηριστικά " Δεν θα του κόψουμε τον ... δρόμο" . 

Στο σημείο υπήρξε μεγάλη ένταση και ο ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ έξαλλος  υπερέβη τα ... εσκαμμενα και απευθυνόμενος στον ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ του είπε " Σε βολεύει η παραίτηση του συμβουλίου για να πάρετε την ομάδα μαζί με τον κουμπάρο σου τον Καραγεώργο ( παλιός τερματοφύλακας ) " . Τότε ο τελευταίος αποχώρησε και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε τελικά . Είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις στην ιστορική ομάδα της Βόρειας Πιερίας , γιατί από ότι διαφαίνεται " τορπιλιζεται" η προσπάθεια επανεκκίνησης του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια .και το μέλλον του διαγράφεται αβέβαιο . Και ενώ όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε άμεσα σε ΈΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ , με τον " Αιγινιωτικο ουρανό" να είναι έτοιμος για καταστροφική καταιγίδα . 

Ο  Αργυρόπουλος πικραμένος απ' όλα αυτά που διαδραματίστηκαν , βρίσκεται ήδη στο Ρέθυμνο , αφου τακτοποιηθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του . Όμως  εντονος διχασμός υπάρχει και στον φίλαθλο κόσμο του Αιγινίου . και αναμφίβολα οι προεκτάσεις του θα είναι οδυνηρές !!! . Εμείς να ευχηθούμε έστω και αργά να πρυτανεύσουν η λογική και η ηρεμία στον ιστορικό ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ , που πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν στα σαλόνια της Β' Εθν. κατηγορίας , γιατί τα χειρότερα παραμονεύουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου