Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ στη Γερμανία

 

Δύο επιλογές από την Μπούντεσλιγκα Γερμανίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης (20/04). Η Μπίλεφελντ υποδέχεται την ουραγό Σάλκε και παίζει για την επιβίωση στην κατηγορία. Την ίδια ώρα (21:30), η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ.

Δείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΣΑΛΚΕ (21:30)

Η Μπίλεφελντ κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ. Μέτρια εμφάνιση σε γενικές γραμμές, σε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι χωρίς ρυθμό και μετρημένες τελικές προσπάθειες στις δύο εστίες. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τρεις αγωνιστικές στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, με απολογισμό: μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις, οι τρεις εξ αυτών συνδυάστηκαν με No Goal. Βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Χέρτα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ακολουθεί (25/04) η εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κόρδοβα (βασικός επιθετικός).

Η Σάλκε πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και σκορ 4-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ. Αμυντικά εκτός τόπου και χρόνου βρέθηκε να χάνει στο 7ο λεπτό, στη συνέχεια δέχθηκε ακόμα ένα στο 22' με πέναλτι και το υπόλοιπο παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Παραμένει σταθερά ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, μετά από 29 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις 13 πόντους. Βαδίζει ολοταχώς στον υποβιβασμό, απομένουν τα τυπικά για αποχαιρετήσει την Μπούντεσλιγκα. Συνεχίζουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Νάστασιτς (στόπερ) και Μπενταλέμπ (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονόδρομος η νίκη για την Μπίλεφεντ στην προσπάθεια, που καταβάλει για παραμονή στην κατηγορία. Η Σάλκε δεν έχει λόγο να παίξει κλειστά, σε αναμέτρηση που δεν αποκλείεται να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το Goal/Goal ή Over 2.5 Goal με 1.65 απόδοση στην bet365.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης διαλύθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-0 από την Γκλάντμπαχ. Κάκιστη εμφάνιση για το σύνολο του Αντι Χίτερ, δέχθηκε το πρώτο στο 10ο λεπτό και στη συνέχεια ανοίχθηκε για να ισοφαρίσει. Στο διάστημα 60'-67' δέχθηκε ακόμα δύο γκολ και τέθηκε οριστικά νοκ άουτ. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αναμετρήσεων, αλλά και στο αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Απέτυχε να κρατήσει για οκτώ διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, πιο πρόσφατη φορά στις 14/02/21. Βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση, έχει διαφορά +4 βαθμών από την Ντόρτμουντ στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεχίζει εκτός πλάνων ο τραυματίας Τουρέ (μπακ).

Η Άουγκσμπουργκ έφερε «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Μπίλεφελντ. Κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, που κινήθηκε σε χαμηλό ρυθμό και χωρίς συγκινήσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Δίκαιο το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές, συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετράει ένα στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις. Βρίσκεται σε απόσταση επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Χέρτα. Με Under 2.5+No Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία. Ακολουθεί (23/04) το εντός έδρας με την Κολωνία. Εκτός αποστολής ο Κεντίρα (βασικός μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προσφέρεται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί, επομένως ο άσος δεν έχει το παραμικρό νόημα. Η Άουγκσμπουργκ παίζει κλειστά και σκοράρει με το σταγονόμετρο το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν επιτρέψει ούτε στον αντίπαλο να σκοράρει. Ποντάρισμα στο ασιατικό Under 3 Goal με 2.07 απόδοση στο Stoiximan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου