Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Νέα αναβολή στην απόφαση επανέναρξης αθλητικών δραστηριοτήτων

 Ανοίγουν ο ένας μετά τον άλλον τομέα της κοινωνικής δραστηριότητας, όμως για τον αθλητισμό εξακολουθούν να υπάρχουν εκκρεμότητες.

Σε συνέχεια της σημερινής συνεδρίασης της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Eκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», τα αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού για επανέναρξη αθλητικών δραστηριοτήτων -μεταξύ θεμάτων και άλλων Υπουργείων, που λόγω χρόνου δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθεί η εξέτασή τους- θα συζητηθούν τελικά τη Μεγάλη Δευτέρα.

Επισημαίνεται ότι μεταξύ των αιτημάτων είναι:

• Έγκριση χρήσης των self test και στον αθλητισμό.

• Έναρξη προπονήσεων των αθλητών αναπτυξιακών κατηγοριών και των Ακαδημιών, με την ίδια μεθοδολογία και ρυθμίσεις με τις οποίες ηλικιακά επιστρέφουν και συμμετέχουν στις σχολικές διαδικασίες.

• Έναρξη προπονήσεων για: -Ποδόσφαιρο, στις ηλικιακές κατηγορίες Κ19 και Κ17 των ομάδων της Super League -Ποδόσφαιρο, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική γυναικών -Μπάσκετ, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική ανδρών -Βόλεϊ, στην κατηγορία Α2 (Pre League) ανδρών και γυναικών -Χάντμπολ στις κατηγορίες Α2 και Β’ εθνική ανδρών και Α2 εθνική γυναικών.

• Άδεια διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο.

• Κατάρτιση οδικού χάρτη ανοίγματος Γυμναστηρίων.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου