Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Πασχαλινές Ευχές Βουλευτή Πιερίας ΝΔ Φώντα Μπαραλιάκου


Μήνυμα για το Άγιο Πάσχα
Φίλες και φίλοι, 
Διανύουμε την εβδομάδα των Παθών του Κυρίου προσμένοντας την λύτρωση της Αναστάσεως. Η Λαμπρή είναι η γιορτή των Ελλήνων. Είναι η γιορτή που μας ενώνει όλους. Συνδυάζει τον Γολγοθά και την Σταύρωση, με την ανάταση της ψυχής, την νέα ζωή.
Το μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού, γίνεται για άλλη μία φορά επίκαιρο. Εκφράζει την ελπίδα όλων μας για καλύτερες μέρες, για αντιμετώπιση της  υγειονομικής κρίσης, για διαχείριση των επακόλουθων προβλημάτων, για άνθιση και ευημερία. 

Για την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύσαμε, για τις δύσκολες στιγμές που βιώσαμε όλοι,για το προσδόκιμο του περάσματος από την κατάσταση της αγωνίας σε αυτή της ελπίδας και της αισιοδοξίας, το αναστάσιμο μήνυμα καθίσταται ισχυρότερο από κάθε άλλη φορά.  
Καθώς περνούν οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα κορυφώνεται η προσμονή της λύτρωσης μας με την Ανάσταση του Θεανθρώπου μαζί με τη λύτρωση από την πανδημία. Ο καθένας μας, και όλοι μαζί, διαβήκαμε τον δικό μας Γολγοθά κατά την περίοδο της παρατεταμένης υγειονομικής κρίσης. Ας ευχηθούμε κάθε άνθρωπος να οδηγηθεί στη δική του Ανάσταση, να συνθλίψει τα καρφιά που τον κρατούν σταυρωμένο.

Κι εμείς οι Έλληνες ας κάνουμε πράξη την δική μας Ανάσταση. Την Ανάσταση που χρειαζόμαστε ως λαός, την Ανάσταση που μας ταιριάζει, την Ανάσταση την Ελληνική. Με ενότητα, σύμπνοια, συνεργασία και αλληλεγγύη. 
Εύχομαι σε όλους σας ευλογημένο το Άγιο Πάσχα και Καλή Ανάσταση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου