Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Στην Κόρινθο για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου ο Μιτακίδης, στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή ο Χριστοδουλής


Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές απο την Πιερία, θα συνεχίσουν εκτός νομού το ποδόσφαιρο, με τον Ευριπίδη Μιτακίδη να βρίσκει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη στην Κόρινθο και τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και τον Γιώργο Χριστοδουλή, να μετακομίζει στην γειτονική Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Κάτοικος Κορίνθου ο Κατερινιώτης Ευρυπίδης Μιτακίδης

Στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ομάδα της Κορίνθου που παλεύει για τη σωτηρία στη Γ' Εθνική, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κατερινιώτης επιθετικός, Ευρυπίδης Μιτακίδης.

Ο νεαρός σέντερ φορ ανακοινώθηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα, μαζί με το υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα.

Στο παρελθόν ο Μιτακίδης έχει αγωνιστεί σε Πιερικό (πέρυσι πανηγύρισε άνοδο), Δια Δίου, Αιγινιακο, Κ19 Λεβαδειακού και Θερμαϊκό Κορινού.

Απέκτησε τον τερματοφύλακα Γιώργο Χριστοδουλή ο Ηρακλής

 Στην απόκτηση του υψηλόσωμου Κατερινιώτη τερματοφύλακα Γιώργου Χριστοδουλή προχώρησε ο Ηρακλής, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor. 

Ο 20χρονος, ύψους 1.91, έχει ενσωματωθεί ήδη στην προετοιμασία των “κυανόλευκων” και αποτελεί το τέταρτο απόκτημα της άνοιξης, μετά τους Ροτζέριο Μάρτινς, Αργυρίου και Μελικιώτη. 

Ο Χριστοδουλής έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Κ19 Αστέρα Τρίπολης, Εθνικό Ν. Κεραμιδίου (δανεικός το πρώτο εξάμηνο φέτος από τον Πιερικό, ενώ πρόσφατα βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στους Κατερινιώτες), Βατανιακό, Κ17 Παναθηναϊκού, ενώ είχε ξανά πέρασμα από τον Ηρακλή. 

Έτσι, συμπληρώνεται το γκρουπ τερματοφυλάκων στην ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου, με τους Μέλκα, Αθανασίου και Πέππα

soccerpractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου