Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Τρίποντο με Κατσιαμήτα και Μαργαρίτη ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου!

 Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 3ου ομίλου που συμμετέχει ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, κερδίζοντας τον πολύ δυνατό και καλοδουλεμένο Ηρακλή Λάρισας με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη ήταν πιο παθιασμένη στον αγωνιστικό χώρο απο τον αντίπαλο της και κέρδισε στις λεπτομέρειες τον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που γενικά δεν είχε τις πολλές φάσεις, είχε όμως τρεξίματα, δύναμη και διάθεση απο όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Και οι δυο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές στο πρώτο μέρος, που σίγουρα όμως δεν έχουν να θυμούνται κάτι απο αυτό. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα θα αλλάξει στο 51ο λεπτό. Ο δραστήριος Τσενικλής θα μπεί μέσα στην περιοχή του Σπηλιόπουλου και θα ανατραπεί απο τον τερματοφύλακα της Λαρισινής ομάδας, αφού θα προλάβει να "τσιμπήσει" την μπάλα. Την εκτέλεση του καταφανέστατου πέναλτι θα αναλάβει ο Κατσιαμήτας και δε θα αστοχήσει, πετυχαίνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Ηρακλής θα πιέσει για την ισοφάριση με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται το υπέρ τους σκορ στη συνέχεια. Μάλιστα ο Καλαϊτζίδης θα δεί την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ απο το δεξί του κάθετο δοκάρι σε σουτ του Κακαβίτση και θα κρατήσει το "μηδέν" σε κεφαλιά του Φώτου απο καλό σημείο για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Η λύτρωση θα έρθει στο 90΄με το Μαργαρίτη που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι πρίν λίγα λεπτά και με καλό δυνατό κοντινό σουτ, θα νικήσει τον Σπηλιόπουλο και θα διαμορφώσει το τελικό 2-0.


Διαιτητής ήταν ο Παγώνης με βοηθούς τους Μαδίτση και Κωνσταντινίδη

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Καλαϊτζίδης Απ., Καρτσαμπάς Αλ., Κόλλα Φ., Χατζηδίμπας, Καλαϊτζίδης Ν., Τσενεκλής (70′ Τουλκερίδης), Κόλλα Ρ. (70′ Γιαζιτζόγλου Σ.), Γαρυφαλλόπουλος (86′ Μαργαρίτης), Κατσιαμήτας (76′ Κατσάρας), Σεχολάρι (86′ Μυστρίδης).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Σπηλιόπουλος, Ναρίνογλου, Στοΐνοβιτς (88′ Καμπέρης), Τσακίρης, Χατζηλιάδης, Μπάμης, Γκιουρσάνης, Χατζόπουλος (77′ Κίτσιος), Χρηστίδης (66′ Φώτος), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου