Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Κοντά στην ομάδα ο Δήμαρχος! (φωτο)

Κοντά στην ομάδα του Πιερικού βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, συνοδευόμενοι απο τον πολιτευτή Ν.Δ. νομού Πιερίας, Σπύρο Κουλκουδίνα. 

Οι τρείς άντρες παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης στο προπονητικό κέντρο του Πιερικού στο Ά ΔΑΚ και στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία του Δημάρχου στα αποδυτήρια της ομάδας, τόσο στους παίκτες, όσο και στο νέο προπονητικό team της ΠΑΕ Πιερικός.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε παίκτες, προπονητές και προσωπικό για τις τελευταίες σημαντικές χορηγικές συμφωνίες που πέτυχε σε συνεργασία με τον πρόεδρο και την διοίκηση της ομάδας, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για να κυλήσει και να βγεί η φετινή χρονιά με οικονομική ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα, ενώ εγγυήθηκε για μια ακόμη φορά το μέλλον του Πιερικού στην επόμενη κατηγορία.

Ζήτησε απο τους ποδοσφαιρικές να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο και να αφήσουν τα υπόλοιπα θέματα στην διοίκηση και τον ίδιο, τονίζοντας πως θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο Νίκος Θεοδοσιάδης και ανέφερε για την μεγάλη του ικανοποίηση που επιστρέφει στον Πιερικό. Την ομάδα που τον ανέδειξε σαν ποδοσφαιριστή όπως ο ίδιος είπε και θα υπηρετήσει ξανά δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για το καλό της. Ευχαρίστησε την διοίκηση και τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και ζήτησε απο τους ποδοσφαιριστές του, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τον σύλλογο που λέγεται Πιερικός.

Η προσοχή όλων στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 12΄το μεσημέρι για να μεταδοθεί τηλεοπτικά απο την ΕΡΤ3 μιας και είναι το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου