Τρίτη 6 Απριλίου 2021

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ανακοίνωσε 4 νέες μεταγραφές!

 Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιώργο Γαλανόπουλο, Φώτη Ρόβινα, Ανδρέα Μπαβέλη και Χρήστο Κόγιο.

Τέσσερα νέα παιδιά τα οποία καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Επίσης, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος,  μετά την χθεσινή ομιλία του κ. Αυγενάκη στην βουλή, αισθάνονται  απόλυτα δικαιωμένοι , αφού πλέον άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι η συμμετοχή και της ομάδος μας στην Super League 2, προϋποθέτει γερές οικονομικές βάσεις τις οποίες έχουν καταφέρει να βάλουν  διοίκηση και Δήμαρχος, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών. 

Γίνεται σαφές ότι η σημερινή διοίκηση με την στήριξη του Δημάρχου, εργάζεται καθημερινά ώστε να απορροφηθούν οι κραδασμοί των προηγούμενων ετών και να παρουσιαστεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έτοιμος από κάθε πλευρά, στην επόμενη κατηγορία, με μακροπρόθεσμο στόχο την μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας μας.

Επιπρόσθετα, πιστή στις δεσμεύσεις της Παρασκευής η διοίκηση και με εντολή Δημάρχου, εξοφλήθηκαν όλοι όσοι εργάζονται καθώς και οι αμειβόμενοι ερασιτέχνες  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, όπως και ο τεχνικός της 2ης ομάδας της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

                                                   Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου