Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Εξασφαλίστηκε η εγγυητική των 300.000 ευρώ για την SL2!

     Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, η διοίκηση και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, μετά την  επικαιροποίηση νοικοκυρέματος των οικονομικών, ξεκινάνε από Δευτέρα να ετοιμάζονται για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Αντιλαμβανόμενοι ότι οι εξελίξεις, όπως ανακοινώθηκαν από τους αρμόδιους της ΕΠΟ, είναι η συνένωση σε μια κατηγορία Super League 2. 

Γι αυτό η διοίκηση και η ΠΑΕ, με προσωπικές επαφές και τεχνοκρατικές κινήσεις του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, εξασφάλισαν την εγγυητική ύψους 300.000 ευρώ  από τώρα και ξεκινάει ο αγώνας για τη συμφωνία χορηγιών για τη νέα χρονιά και γενικότερα, για το στήσιμο του προπονητικού team της νέας περιόδου, τους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας μας στη νέα κατηγορία και στις προκλήσεις που θα έχει η κατηγορία αυτή.

Τα πράγματα είναι πολύ θετικά για την ομάδα και ο Δήμαρχος θέλει να βοηθήσει με χορηγούς και εταιρίες που συμμετέχουν, ώστε να γίνει πράξη αυτό, που όλοι χρόνια περιμένουν. Ένας ΠΙΕΡΙΚΟΣ αξιόλογος, χωρίς οικονομικά προβλήματα, για να επιστρέψει ξανά ο κόσμος στις κερκίδες!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου