Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Καβάλα - Πιερικός 3-0 Γοήτευσε στο πρώτο μέρος αλλά αστοχία και κόκκινη έφεραν την κατάρρευση (φωτο)

Ο Πιερικός ηττήθηκε με 3-0 στην Καβάλα απο την γηπεδούχο και πρωτοπόρο ομάδα του βορείου ομίλου της Football League. Το δεύτερο μέρος της συνάντησης οι παίκτες των Παναγιώτου-Θεοδοσιάδη έμειναν απο τρεξίματα μέσα στο γήπεδο επηρεασμένοι απο την πολύμηνη αποχή αλλά και την αριθμητική υπεροχή των αντιπάλων. Είχε φροντίσει γι αυτό ο διαιτητής του αγώνα, αποβάλλοντας στο 53΄τον Θωμά Γιαλαμίδη με μια "εφεύρεση" φάουλ.

Ο Πιερικός του πρώτου ημιχρόνου είχε τα πάντα εκτός το γκολ. Έφτιαξε φάσεις, βγήκε πολύ καλά και με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει εύστοχα τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στο 9ο το σουτ του Ιντζόγλου, άουτ.

Στο 12ο το σουτ του Τοπαλίδη κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 17′ ο Ιντζόγλου θα σουτάρει για να μπλοκάρει ο γκολκίπερ της Καβάλας.

Στο 28′ ο Δεμηρτζόγλου σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 38′ η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων με τον Παπαδόπουλο, θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Αλεξιάδης.

Στο 47΄ ο Πιερικός θα δεχθεί το πρώτο γκολ απο την Καβάλα. Κόντρα στην εικόνα του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι με τον Αδαμάκη θα ανοίξουν το σκορ μετά απο φάση διαρκείας που ευνόησε τον σκόρερ μέσα στην περιοχή του Πιερικού.

Στο 49΄ ο Στίκας πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια το έδαφος και το σώμα του Αλεξιάδη.

Στο 53′ ο Γιαλαμίδης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα όταν ο διαιτητής της συνάντησης ...είδε φάουλ στον Κόκκορη, ενώ ήταν τελευταίος παίκτης.

Στο 64′ ο Ορφανίδης, πλάσαρε στην εστία με τον νεαρό τερματοφύλακα του Πιερικού να είναι εξουδετερωμένος στη φάση και ο Μακρής απομάκρυνε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 84′ οι Κατερινιώτες αιφνιδιάστηκαν όταν ο Μελισσόπουλος εκτέλεσε γρήγορα φάουλ στον χώρο του κέντρου, βρήκε τον Αδαμάκη ο οποίος σε θέση τετ-α-τετ νίκησε τον Αλεξιάδη και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ευνόησε σε καίρια σημεία του αγώνα τους γηπεδούχους ο διαιτητής Κακουλίδης απο την γειτονική ΕΠΣ της Θράκης.

Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης) : Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (57′ Κέρθι), Θωμαΐδης (81′ Βακιρτζής), Βαλαβανόπουλος (74′ Γεωργακόπουλος), Ορφανίδης (73′ Μελισσόπουλος), Παπαδόπουλος (46′ Αδαμάκης)

Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου) : Αλεξιάδης, Τοπαλίδης (60′ Μποουλί), Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Παπαδόπουλος, Ιντζόγλου (74′ Ίτσιος), Κυβελίδης (74′ Μηλιώτης), Γκατσολάρι (87′ Τακίδης), Δεμηρτζόγλου (59′ Κανταρτζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου