Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Στο Δημοτικό γήπεδο των Τρικάλων με τα Μετέωρα η A.E. Καρίτσας

 

Την Τετάρτη 28 Απριλίου, στις 16.30 μ.μ., στο Δημοτικό γήπεδο των Τρικάλων, η A.E. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, τα Μετέωρα, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, μετά τη νίκη της επί της Κοζάνης, παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας κάνει το ρεπό της και θα αγωνιστεί με μοναδικό σκοπό τη νίκη για να συνεχίσει να διεκδικεί το στόχο της ανόδου.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα, από το υγειονομικό πρωτόκολλο, rapid tests, με αρνητικό αποτέλεσμα για όλους.

Μοναδικός απών από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο Λαγδάρης, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής. Οι  υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή. 

Οι ποδοσφαιριστες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι: Γαλάνης, Ζωγράφος, Πατρής, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Δεληγιάννης, Τροίρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, ςςΠαλαιοπάνος, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολλάρι, Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Καλαιτζής, Λαμπίρης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Τόλιος, Κυπαρίσσης, Αλεξίου και Χασιώτης.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου