Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Με 24 παίκτες στην Κοζάνη ο Δίας Δίου - Σημαντικές απουσίες στην αποστολή

 

Με 24 παίκτες θα αναχωρήσει η αποστολή του Δία για την Κοζάνη, όπου θα αγωνιστεί σήμερα με την ομάδα της Μακεδονικής πόλης.

Ο Παναγιώτης Παρασίδης κατά την προσφιλή του τακτική πήρε μαζί του όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του και θα αποκλείσει πρίν την αναμέτρηση τους 4 για να βγάλει την 20άδα των που θα δηλωθούν για τον αναβληθέντα αγώνα της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

Θα απουσιάσουν οι Πατζιάλας-Καλουσίδης που είναι τραυματίες, ο Παναγιωτίδης που είναι τιμωρημένος και οι Τάχος-Παπαθανασίου-Παγωνίδης που δεν εξασφάλισαν άδειες απο τις μονάδες που υπηρετούν αφού είναι στρατευμένοι. 

Στον αντίποδα των απουσιών, επανήλθε στις προπονήσεις ο Καραθάνος,ο οποίος απολύθηκε από το στρατό.

Οι 24 που θα ταξιδέψουν στην Κοζάνη είναι οι: 

Μπαλάφας, Κουτσικανίδης, Λαζαρίδης, Λιόλιος, Δερμίσης, Τσιμήτρης, Αδαμόπουλος, Δημηνάς, Ευαγγελόπουλος, Χασάπης, Φυτόπουλος, Γκαράντζιας, Γεωργαντάς, Μητράκας, Αποστολίδης, Παμλίδης,  Καραμανώλας, Κυπαρίσσης, Σοφιανίδης, Φωκαίδης, Καραθάνος, Καζακλάρης,  Μανίκας, Σαφέτης.

Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους Παπαδάκη και Χριστοδούλου απο την Ημαθία ενώ 4ος είναι ο Τσιμεντεριδης απο την Κοζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου