Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Απόλλων Πόντου – Πιερικός: Οι 20 της αποστολής στο Βατάν

Στις τρείς το μεσημέρι θα ξεκινήσει το παιχνίδι στο γήπεδο του Βατανιακού, το οποίο χρησιμοποιεί σαν έδρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η αποστολή του Πιερικού για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, στην οποία συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές:

Αλεξιάδης, Καραγκιολίδης, Γκατσολάρι, Δεμηρτζόγλου, Ιτζόγλου, Ίτσιος, Κανταρτζής, Κριεμάντι, Κυβελίδης, Μακρής, Μηλιώτης, Μπαβέλης, Ντόσης, Παπαδόπουλος, Τακίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Μπουόλι, Ροβίνας, Μαυρίδης.

Απο το 1965 έχει να κερδίσει τον Απόλλωνα εκτός ο Πιερικός (mikriliga.com)

Η δύσκολη σεζόν για τον Απόλλωνα Πόντου συνεχίζεται. Δεν έχει βαθμό και γκολ, καθώς έχει χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια του με 1-0. Χρησιμοποιεί σαν έδρα το γήπεδο του Βατανιακού στην Κατερίνη και υποδεχόμενος σε αυτό τον Πιερικό, μόνο γηπεδούχος δεν θα αισθάνεται.

Ο Πιερικός φιλοξενούμενος στην πόλη του έχει μια ευκαιρία κάνει κάτι, που στην Καλαμαριά δεν μπορεί τα τελευταία 56 χρόνια! Μια εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα.

Ήταν 17 Ιανουαρίου του 1965, όταν για την Α’ Εθνική ο Πιερικός νικούσε με 3-2 (49′ σουτ Νιφαδόπουλος, 65′ σουτ Στρ. Σακελλαρίδης – 7′ σουτ Θ. Σιδηρόπουλος, 23′ σουτ Φουλίδης, 40′ σουτ Λιάπης) στη Θεσσαλονίκη τον Απόλλωνα. Πάντως και εκείνο το παιχνίδι δεν είχε γίνει στο γήπεδο του Απόλλωνα, αλλά στο Καυτανζόγλειο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου