Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Κοζάνη - Δίας Δίου 2-0 Δυστυχώς ο 2ος βοηθός ήταν σε άλλο γήπεδο... Γύρισε το ποδόσφαιρο σε άλλες εποχές. Φάσεις και γκολ (βίντεο)

 

Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι της Κοζάνης, με τον δεύτερο βοηθό Χριστοδούλου απο την Ημαθία, να δίνει ξεκάθαρα το τρίποντο στους γηπεδούχους.

Στο πρώτο γκολ το καταφανέστατο οφσάιντ παικτών και όχι παίκτη των γηπεδούχων, θα έδινε ακόμη και ο ...πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας και στο δεύτερο γκολ που υπέδειξε ο εν λόγω βοηθός, η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την τελική γραμμή της εστίας του Δία.

Επίσης στην φάση της σύρραξης, ελέγχεται ο διαιτητής Ρηγόπουλος για τον τρόπο αντίδρασης του ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, σε μια φάση που ο κανονισμός δείχνει κίτρινη στον παίκτη του Δία για το φάουλ και κόκκινη σε αυτόν της Κοζάνης που τον έριξε κάτω (ορισμός).

Δυστυχώς κάποιοι ξαναγυρίζουν το ποδόσφαιρο σε παλιές γκρίζες εποχές, επιβεβαιώνοντας την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της διαιτησίας και θέλει ξένους διαιτητές να σφυρίζουν στα Ελληνικά πρωταθλήματα. Αυτοί που πήραν τις αποφάσεις, δικαιώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου