Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Μετέωρα - ΑΕ Καρίτσας 0-3 Μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο

 Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τα Μετέωρα Α.Σ., για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και πέτυχε μια σημαντική νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, επικρατώντας με 0-3 επί του αξιόμαχου συνόλου των γηπεδούχων.

Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσει να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Στη σημαντικότερη εξ αυτών,στο 43ο λεπτό, ο Γκίκα έπιασε κοντινό πλασέ, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Μετεώρων απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε ακόμη πιο δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί στο 50ο λεπτό. Ο Γκίκα με εξαιρετική ατομική προσπάθεια τροφοδότησε τον Κυπαρίσση, ο οποίος με υπέροχο πλασέ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 0-1.

Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει για να πετύχει ακόμη ένα γκολ και να σφραγίσει τη νίκη. Στο 65ο λεπτό, η Α.Ε. Καρίτσας κέρδισε πέναλτι, όταν ο Παπαιωάννου έκανε σέντρα και η μπάλα προσέκρουσε σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυπαρίσσης πετυχαίνοντας το 0-2.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας διαχειρίστηκε το παιχνίδι ενώ το τελικό 0-3 πέτυχε ο Αλεξίου στο 92ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία του Λαμπίρη με τον Τόλιο, αυτός τροφοδότησε τον Αλεξίου, ο οποίος με υπέροχο πλασέ πέτυχε το τελικό  0-3.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Καραγκούνη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Παπαγεωργίου, Ζαφειρίδη, Τροϊρη, Ηλιόπουλο, Γκίκα, Παπαϊωάννου και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Παλαιοπάνος, Τόλιος, Λαμπίρης, Αλεξίου και Δημητρουλόπουλος.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους διαιτητές τη ς αναμέτρησης για την αψεγάδιαστη διεύθυνση του αγώνα.Επίσης, συγχαίρουμε θερμά τον υπεύθυνο ΚΕΔ της ΕΠΟ, κ. Δημήτρη Καλύβα, ο οποίος είναι αρμόδιος για τους ορισμούς των διαιτητών της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, για την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι.

Τέλος, η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση των Μετεώρων για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε και τους εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. 

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου