Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Στοίχημα Ευρωλίγκα. Over στο ΣΕΦ, under στην Πόλη

 

Πράξη δεύτερη στην 29η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης και δε γίνεται να μην έχουμε προγνωστικά Euroleague

Η φορμαρισμένη Εφές υποδέχεται τη Ζαλγκίρις θέλοντας να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 89-73 στο Κάουνας. Η ομάδα του Αταμάν, μετά τον Ολυμπιακό, τη Φενέρ και τη Βαλένθια, διέλυσε και την ΤΣΣΚΑ με 100-70. Πλέον έχει 6 συνεχόμενες νίκες, παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ. Η Ζαλγκίρις προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι με 69-64. Εκτός έδρας έχει τρεις συνεχόμενες ήττες. Περιμένω μια άνετη νίκη της Εφες και ότι οι φιλοξενούμενοι δε θα φτάσουν τους 80 πόντους.

Λίγο αργότερα στο ΣΕΦ, σε άλλο στοίχημα Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζενίτ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κερδίσει στην Αγία Πετρούπολη με 75-66 στον α’ γύρο. Η ομάδα του Μπαρτζώκα έσπασε το κακό σερί, κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα με 94-79. Χρειαζόταν μία νίκη και μάλιστα με καλή εμφάνιση, καθώς η αγωνιστική κατρακύλα δεν είχε τελειωμό. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός σκοράρει σχεδόν 78 πόντους και δέχεται ένα πόντο παραπάνω. Η Ζενίτ θέλει περισσότερο τη νίκη. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλους στόχους και οφείλει να παλεύει κάθε ματς.

 Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου