Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Διαδικτυακές Πνευματικές Συνάξεις για τα μέλη του Γραφείου Νεότητας της Iεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Με την ευκαιρία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος συνεχίζει οργανωμένα και συντεταγμένα τις διαδικτυακές Συνάξεις πνευματικού προσανατολισμού, αυτή τη φορά για όλα τα μέλη των φοιτητικών-νεανικών συνάξεων και κάθε νέο καλής θελήσεως.

Το Γραφείο Νεότητας, αναζητώντας τρόπους επικοινωνίας με τους νέους, που «μένουν σπίτι», προγραμμάτισε τρεις Πνευματικές Συνάξεις, που θα αποτελέσουν ευκαιρία πληροφόρησης και γόνιμου προβληματισμού.

Πιο συγκεκριμένα θα συναντήσουν τους νέους:

Το Σάββατο 20 Μαρτίου ο Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος, ιεραπόστολος στην Κολομβία, με την ευκαιρία της Εβδομάδας Εξωτερικής Ιεραποστολής.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, με την ευκαιρία της αγιοκατατάξεως του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστή.

Το Σάββατο 3 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  κ. Γεώργιος, με την ευκαιρία της Εβδομάδας Ιερατικών Κλήσεων.

Αν και μια διαδικτυακή συνάντηση δεν μπορεί ασφαλώς να υποκαταστήσει τη ζωντανή επικοινωνία, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, στον καιρό της πανδημίας, χτίζει γέφυρες κοινωνίας με τα νεότερα μέλη της Εκκλησίας. Προσπαθείσυστηματικά να βοηθήσει τους νέους να νοιώσουν ότι η Εκκλησία είναι το σπίτι τους, όπου θα βρουν όχι μόνο τη σωτηρία της ψυχής, αλλά και τον βηματισμό για ένα ασφαλές και δημιουργικό μέλλον στη ζωής τους.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ (ΙD: 5865639844&κωδικός: Nf9h2F)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου