Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Γιάννης Συμεωνίδης - Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό δε σας έχω δει πουθενά

 Από Γιάννη Συμεωνίδη , Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και άνθρωπο του αθλητισμού στον Νομό Πιερίας.

  Μια ακόμα άστοχη τοποθέτηση όπως και πολλές άλλες, αλλά ας μιλήσουμε συγκεκριμένα για το ζήτημα αυτό, για τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας. Ξέρετε που βρίσκεται το γήπεδο της Βρυας , του Αγίου Δημητρίου και σε ποιο γήπεδο παίζει η Ράχη; Φυσικά και όχι!!!

Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό δε σας έχω δει πουθενά. Οπότε τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία! 

Για να είστε ενήμεροι όμως, βοηθούσαμε, βοηθάμε και θα βοηθάμε όλα τα αθλητικά σωματεία και τους πολιτιστικούς συλλόγους και όχι με τα χρήματα του Δήμου μας,και όχι μόνο προεκλογικά.Το κάνουμε γιατί αγαπάμε τον αθλητισμό και εγώ προσωπικά και ο δήμαρχος και όλος ο συνδυασμός μας.

  Πάμε τώρα στις απευθείας αναθέσεις. Γνωρίζετε καλύτερα από μένα ότι μόνο έτσι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα τα αιτήματα των συνδημοτών μας. Υπάρχει όμως μία μεγάλη διαφορά. Οι αναθέσεις, οι δικές μου απευθύνονται σε όλο τον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας σε αντίθεση με εσάς που δίνεται σε συγκεκριμένους. 

Να σας ενημερώσω ακόμη, ότι είμαι τοπικιστής,αν αυτό σας λέει κάτι. Να αναφέρω κάτι ακόμα, ώστε να γνωρίζουν όλοι συνδημότες μας. Αναφέρεστε σε ΙΚΕ,ερώτηση εσείς δε δίνατε αναθέσεις σε ΙΚΕ ; Εξηγήστε τον κόσμο τι σημαίνει ΙΚΕ, μια μορφή  εταιρείας περιορισμένης ευθύνης. 

Όσο αφορά τα έργα μας είναι εύκολο να το διαπιστώσετε κάνοντας μία βόλτα σε όλους τους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας.Αν και εχω πολλά ακόμα να πω δεν θέλω να σας κουράσω άλλο. 

Καλό βράδυ σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου