Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού - Ευχές για καλό ξεκίνημα στην ομάδα μας


 Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού, με την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, ευχόμαστε στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας μας, υγεία και πολλές επιτυχίες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, για την σημαντική συμπαράσταση, υλική και ηθική, εξασφαλίζοντας την σωστή λειτουργία και την ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα.

Ευχόμαστε ολόψυχα «Σιδεροκέφαλοι» στους ανθρώπους που αποτελούν τα μέλη διοίκησης της νέας ΠΑΕ, όπως και αυτούς του ΣΦΚ Πιερικός. Ανέλαβαν αυτό το δύσκολο έργο, σε μια από τις γενικότερα δυσκολότερες εποχές που έχει γνωρίσει ο χώρος του αθλητισμού και της οικονομίας.

Ευελπιστούμε ότι ο Πιερικός επι των ημερών τους, θα συνεχίσει να κινείται στην οδό που μπήκε την περσινή πετυχημένη χρονιά. Την οδό που οδηγεί στην επιστροφή του στον χώρο που αξίζει να βρίσκεται και τον έχει κατατάξει η ιστορία, αφήνοντας πίσω του το άσχημο παρελθόν.

Καλό ξεκίνημα λοιπόν, να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους φιλάθλους μας και ενωμένοι όλοι μαζί, να πανηγυρίσουμε ακόμη μια άνοδο της ομάδας μας!

Για τους Παλαίμαχους του Πιερικού

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου