Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Οι Δήμαρχοι στο γήπεδο και το δώρο του Πιερικού στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

 

Ποδοσφαιρικό πολιτισμό δίδαξαν οι παράγοντες του Πανσερραϊκού και του Πιερικού, αλλά και οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων, που έχουν την έδρα τους οι δύο ιστορικοί σύλλογοι, στο παιχνίδι των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική της Football league.

Ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον δήμαρχο Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμο, που είναι ο στυλοβάτης της φετινής προσπάθειας του Πιερικού και τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Ο πρώην πρωταθλητής στίβου και Ολυμπιονίκης ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από το ποδόσφαιρο, ως τερματοφύλακας στα τμήματα υποδομής του Πιερικού πριν τον κερδίσει ο κλασικός αθλητισμός, ενώ και ο ομόλογός του δήμαρχος Σερρών δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την «στρογγυλή θεά» και την ομάδα του τόπου του. Τις δύο πόλεις ενώνει και η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας που προήλθε από τη συγχώνευση Σερρών και Πιερίας.

Έτσι η διοίκηση του Πιερικού έκανε δώρο στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τάσο Καζία, μια φανέλα και μια μπάλα της ομάδας, δείχνοντας έτσι ότι στο ποδόσφαιρο η αντιπαλότητα είναι μόνο για ενενήντα λεπτά.

www.ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου