Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Πανέτοιμος ο Πιερικός για την έναρξη - Επίσκεψη δημάρχου στα αποδυτήρια!

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κουκοδήμος επισκέφτηκαν μετά το τέλος της προπόνησης,τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο της ομάδος, τους φροντιστές και όλο το διοικητικό προσωπικό, τους οποίους ενημέρωσαν για την υπερπροσπάθεια που καταβλήθηκε το τελευταίο διάστημα , υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση του αρωγού της ομάδος Δημάρχου κ.Κωστα Κουκοδήμου και  ευχήθηκαν σε αυτούς ενόψει της έναρξης της ποδοσφαιρικής σεζόν καλή επιτυχία , με υγεία χωρίς τραυματισμούς.

     Επισημάνθηκε δε από τον Δήμαρχο ότι όποιος επιδείξει αγωνιστική και ανταγωνιστική αξιοπρέπεια που αρμόζει στο μεγάλο όνομα της ομάδος μας ομάδας, θα έχει θέσει και για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπου η ομάδα με βεβαιότητα θα αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία. 

    Το νοικοκυριό της ομάδος αποδείχθηκε τόσο στην χθεσινή όσο και την σημερινή ημέρα όπου επιλύθηκαν όσα θέματα εκκρεμούσαν, όπως για παράδειγμα η χορήγηση πιστοποιητικού της ΕΕΑ για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, καθώς επίσης εξοφλήθησαν και οι όποιες ανάγκες υπήρξαν πάντα τις μετρητοίς. Αναμένονται οι ανακοινώσεις για την ενίσχυση της ομάδες με τις προσθήκες που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και την προώθηση νέων.

    Τέλος η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 εύχεται σε όλους του φιλάθλους της ομάδος, σε όλον τον Πιερικό κόσμο και σε όλους τους Έλληνες ενόψει της Εθνικής Επετείου της Επαναστάσεως του 1821  από την οποία σήμερα συμπληρώνονται 200 χρόνια και ενόψει του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, χρόνια πολλά με υγεία και ευημερία.   

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου