Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Πληρωμές πριν την πρεμιέρα στον Πιερικό!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Η Διοίκηση του Πιερικού ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος προέβησαν πριν την λήξη του μήνα στις πληρωμές,  φροντιστών και λοιπού προσωπικού.

     Οι πληρωμές των  ποδοσφαιριστών καθώς και του τεχνικού επιτελείου, των οποίων τα χρήματα με βάση τον νέο προϋπολογισμό της ομάδος και ύστερα και από τις συναντήσεις που είχε κατ’ ιδίαν ο πρόεδρος με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος,  είναι εξασφαλισμένα ήδη από τις χορηγίες και διάφορες άλλες πηγές , θα ξεκινήσουν μετά το παιχνίδι της Κυριακής.

     Καθημερινά ελέγχονται και καταγράφονται τα ταμειακά αποθέματα και η εικόνα αυτών δεν αφήνει καμία σκιά, ούτε επιτρέπει σε κανέναν να ψιθυρίζει. Το μόνο που πρέπει να αναφέρεται και να ακούγεται είναι ένα μεγάλο εύγε προς το πρόσωπο του Δημάρχου κ. Κώστα Κουκοδήμου και προς την διοίκηση που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κρατάν την ομάδα.  

     Αν και μπορεί να ακούγεται συχνά νιώθουμε την ανάγκη να το πούμε για ακόμη μια φορά ότι χωρίς τον Δήμαρχο κ.Κουκοδήμο  αρωγό στην προσπάθειά μας είναι σίγουρο 100% ότι η ομάδα ΔΕΝ θα μπορούσε να ξεκινήσει. 

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου