Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

ΠΙΕΡΙΑ - Ανήμερα της εθνικής εορτής διέρρηξε δύο μαγαζιά

 

Βούτηξε συνολικά 130 ευρώ και τρεις ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 700 ευρώ - Δράστης συνελήφθη και στη Λιβαδειά, καθώς κι ένας ακόμη για κλοπές μπαταριών

Την ώρα που όλοι ετοιμάζονταν για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου σε μια περιοχή της Πιερίας, ένας Έλληνας προσπαθούσε να βγάλει… «μεροκάματο» κάνοντας διαρρήξεις σε δύο καταστήματα από τα οποία άρπαξε συνολικά 130 ευρώ και τρεις ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 700 ευρώ.

Οι διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν άμεσα κατά την έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης και ο δράστης ταυτοποιήθηκε την επομένη της εθνικής επετείου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για κλοπές, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Διέρρηξε κατάστημα στην Λιβαδειά

Παραβίασε την κεντρική είσοδο ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Λιβαδειάς ένας Έλληνας τα ξημερώματα της Παρασκευής και έκλεψε από το εσωτερικό του χρήματα, όμως το ίδιο απόγευμα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος του κλεμμένου ποσού που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, καθώς προέκυψε από την έρευνα πως τον Οκτώβριο του 2020 είχε κλέψει τέσσερις μπαταρίες συνολικής αξίας 1.500 ευρώ από ένα μηχάνημα έργου που ήταν σταθμευμένο σε εργοτάξιο σε περιοχή της Πιερίας.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου