Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΠΟ με υποψηφιότητα αποδεκτή από όλους για πρώτη φορά

 

Η διορία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την Εκτελεστική Επιτροπή (Διοικητικό Συμβούλιο) της ΕΠΟ λήγει την ερχόμενη Τρίτη και ο Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στον Real FM επισήμανε την ανάγκη ανανέωσής της.

Μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, υποστήριξε:

Το ποδόσφαιρο έχει υποστεί μεγάλο τσαλάκωμα (…) Η ανάμειξη του Ζαγοράκη χρειάζεται ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο, πλήρη εφαρμογή της ολιστικής μελέτης και ικανούς ανθρώπους από την αγορά για τις θέσεις του CEO, του αναπληρωτή του, του τεχνικού διευθυντή και αλλού.Είναι στοίχημα για τον Ζαγοράκη η διαχείριση της καθημερινότητας στην ΕΠΟ. 

Υπάρχει ανάγκη ανανέωσης των διοικητικών στελεχών. Δεν μπορούμε να υποδείξουμε τι θα ψηφίσουν οι εκλέκτορες αλλά έχουμε άποψη. Απαιτείται ανανέωση στο διοικητικό κορμό.Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει υποψηφιότητα αποδεκτή από όλους. 

Η υποψηφιότητα αυτή ήρθε επειδή δουλέψαμε σωστά, κάτω από τα ραντάρ των ΜΜΕ. Κανείς στο παρελθόν δεν κατάφερε κάτι αντίστοιχο (…) Ανανεωμένη διοίκηση γιατί όχι με προσωπικότητες του 2004 σε συνδυασμό με κάποια έμπειρα στελέχη που υπάρχουν.

Οι εκλέκτορες κρίνονται και πρέπει να αποφασίσουν αν τους αρέσει το ποιοτικό ποδόσφαιρο ή αν είναι καλά εκτελεστικά όργανα. 

soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου